poze magia sarbatorilor la targul de antichitati

Magia sarbatorilor la Targul de Antichitati

Prahova , Ploiesti. Joi 12 Decembrie 2013 10:00 - Duminică 15 Decembrie 2013

Categorii: Targuri

Ploiesti Shopping City organizeaza in perioada 12-15 decembrie Targul de Antichitati de unde clientii mall-ului pot cumpara un cadou deosebit

Daruri deosebite la Targul de Antichitati

Ploiesti Shopping City organizeaza in perioada 12-15 decembrie Targul de Antichitati unde vizitatorii vor gasi obiecte lucrate de mestesugari si de unde vor putea cumpara un cadou deosebit.

In aceasta perioada, vizitatorii Ploiesti Shopping City pot face un dar diferit, alegand din varietatea de obiecte vechi expuse in cadrul Targului de Antichitati. Pasionatii vor gasi aici pendule, gramofoane, tablouri, statuete Beethoven din marmura sau bronz, piese de mobilier de epoca, cat si obiecte de filatelie sau numismatica. Vor fi prezenti peste 15 colectionari din orase precum Sibiu, Constanta, Satu Mare, Bucuresti, Brasov, Suceava. Targul este deschis zilnic in perioada 12 – 15 decembrie, intre 10:00 si 22:00.

Targul de Antichitati face parte, alaturi de Targul de Iarna, din campania de iarna desfasurata de Ploiesti Shopping City. In timp ce parintii pot alege cadouri pentru cei dragi, copiii se pot bucura de Fabrica lui Mos Craciun, unde au ocazia sa devina ajutoarele spiridusului sef si sa invete sa construiasca jucarii, sa impacheteze cadouri si sa creeze felicitari.

Comenteaza pe Facebook
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3786 zile, 12 Dec. 2013

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .