poze magia sarbatorilor la targul de iarna

Magia sarbatorilor la Targul de Iarna

Prahova , Ploiesti. Joi 12 Decembrie 2013 10:00 - Duminică 15 Decembrie 2013

Categorii: Targuri

Ploiesti Shopping City organizeaza in perioada 12-15 decembrie Targul de Iarna unde vizitatorii vor putea gusta produse traditionale romanesti

Magia sarbatorilor la Targul de Iarna: Produse traditionale romanesti

Ploiesti Shopping City organizeaza in perioada 12-15 decembrie Targul de Iarna, unde vizitatorii vor gasi bucate traditionale, precum branzeturi, preparate din carne de porc sau dulciuri.

Pe parcursul celor patru zile, expozantii vor aduce bunatati de Craciun, printre care preparate din carne de porc si branzeturi de la Marginimea Sibiului, turta dulce sau acadele. Cei care doresc sa le faca daruri traditionale persoanelor dragi pot alege sa cumpere obiecte de artizanat lucrate de mestesugarii veniti din tara, precum ceramica de Arges. Mai mult, pentru o atmosfera completa de sarbatori, cei ce trec pragul mall-ului in aceasta perioada pot servi vin fiert sau ciocolata calda. Targul este deschis zilnic la Ploiesti Shopping City in perioada 12 – 15 decembrie, intre 10:00 si 22:00 si este amplasat pe terasa din zona Food Court, langa patinoar.

Targul de Iarna face parte, alaturi de Targul de Antichitati, din campania de iarna desfasurata de Ploiesti Shopping City. In timp ce parintii pot alege cadouri pentru cei dragi, copiii se pot bucura de Fabrica lui Mos Craciun, unde au ocazia sa devina ajutoarele spiridusului sef si sa invete sa construiasca jucarii, sa impacheteze cadouri si sa creeze felicitari.

Comenteaza pe Facebook
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3787 zile, 12 Dec. 2013

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .