poze poveste de iarna la ploiesti shopping city cadouri de craciun

Poveste de iarna la Ploiesti Shopping City – cadouri de Craciun

Prahova , Ploiesti. Joi 19 Decembrie 2013 10:00 - Luni 23 Decembrie 2013

Categorii: Targuri

Pana pe 23 decembrie, Ploiesti Shopping City gazduieste si Targul de Cadouri pentru Craciun organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova.

Ploiesti Shopping City isi asteapta vizitatorii incepand de astazi, 19 decembrie si pana pe 22 decembrie la Targul de Iarna „Traditii Transilvanene” cu produse traditionale, precum branzeturi, preparate din carne de porc sau dulciuri, cat si obiecte de artizanat. In plus, cei care sunt in cautarea darului perfect de Craciun pentru cei dragi, pot alege dintre sutele de idei din cadrul Targului de Cadouri, desfasurat in perioada 19 – 23 decembrie.

Pana pe 23 decembrie, Ploiesti Shopping City gazduieste si Targul de Cadouri pentru Craciun organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova. Vizitatorii Ploiesti Shopping City vor putea alege dintre sute de idei de cadouri pentru cei dragi. Expozantii sunt pregatiti cu bijuterii, decoratiuni de sarbatori, daruri hand-made, obiecte decorative din sticla sau antichitati. Targul este deschis zilnic in perioada 19 – 23 decembrie, intre 10:00 si 22:00.

In timp ce parintii fac ultimele cumparaturi pentru Craciun, micutii se pot bucura de actiunile special concepute pentru ei, precum atelierele de creatie, de la Fabrica lui Mos Craciun.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 655
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3753 zile, 19 Dec. 2013

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .