poze targ de ong uri din domeniul sanatatii in acest weekend la ploie

Targ de ONG-uri din domeniul sanatatii in acest weekend la Ploie

Prahova , Ploiesti. Vineri 19 Februarie 2016 12:00 - Duminică 21 Februarie 2016

Categorii: Targuri

Din dorinta de a implica si impulsiona comunitatea locala in directionarea celor 2% din impozitul pe venit catre ONG-urile din domeniul sanatatii, ce sustin cauze cunoscute si de suflet, Ploiesti Shopping City, in parteneriat cu Asociatia Diabeticilor din Prahova si AEGEE Ploiesti, organizeaza Targul de ONG-uri.

Din dorinta de a implica si impulsiona comunitatea locala in directionarea celor 2% din impozitul pe venit catre ONG-urile din domeniul sanatatii, ce sustin cauze cunoscute si de suflet, Ploiesti Shopping City, in parteneriat cu Asociatia Diabeticilor din Prahova si AEGEE Ploiesti, organizeaza Targul de ONG-uri. Acesta are loc in perioada 19 - 21 februarie si se va desfasura in zona biroului de informatii, fiind deschis publicului vineri, intre orele 14:00-19:00 si sambata si duminica intre orele 11:00-19:00.
“Comunitatea locala poate sa faca o diferenta si sa ajute cauze ce au nevoie de un ajutor financiar pentru un scop nobil. Orice persoana poate sa aleaga unde se vor duce cei 2% din impozitul pe venitul sau. Noi ii incurajam sa vina la Targul de ONG-uri pentru a se informa si a obtine toate datele relevante pentru donarea de fonduri necesare unor oameni care au reala nevoie de ajutor.”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploiesti Shopping City.
Cele 12 asociatii participante la targul de ONG-uri sunt: ASOCIATIA INTERNATIONALA DREPTURILE OMULUI, AEGEE-Ploiesti, ASOCIATIA PACIENTILOR ONCOLOGI ROMANIA, ASOCIATIA DE SPRIJIN A COPIILOR HANDICAPATI FIZIC ROMANIA, ASOCIATIA DIABETICILOR DIN PRAHOVA, ASOCIATIA HELP POINT, ASOCIATIA FEMEILOR DIN PRAHOVA, ASOCIATIA LA CASSA MEA GABRIELA, ASOCIATIA SAHAJA YOGA, ASOCIATIA UNOPA- NOI SI CEILALTI, ASOCIATIA HAEMPOHILIA ROMANIA, LIONS CLUB PLOIESTI.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 745
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 2983 zile, 18 Feb. 2016

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .