poze scoala de vara team work pasul catre tine

Scoala de Vara Team Work - Pasul catre tine

Prahova , Sinaia. Luni 13 August 2012 12:00 - Duminică 19 August 2012
str. Cumpătu, nr. 5

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 20/20

În perioada 13-19 august 2012 va avea loc a 10-a ediţie a Şcolii de Vară Team Work - „Coaching, pasul către tine!”. Aceasta se va desfăşura sub forma unui bootcamp, în cartierul Cumpatu, din Sinaia, în cadrul Stațiunii Didactice și de Cercetări Ecologice a Universității din București. Şcoala de Vară este organizată de Asociaţia Team Work şi va reuni 20 de tineri, studenṭi ai Universităṭii din Bucureṣti.


Pe parcursul celor 7 zile, participanţii vor avea parte de un program de educaţie non-formală cu tema Coaching, care va consta în sesiuni de training, activităţi creative şi team-building. Toate activităţile vor fi îndrumate de traineri profesionişti din cadrul Evolutiv Consultants Network, care vor transmite atât informaṭii, cât ṣi abilităṭi. Participarea la Şcoala de Vară „Coaching, pasul către tine!” se face pe bază de înscrieri, în perioada 4-17 iunie pe blogul Team Work, http://blogteamwork.blogspot.com . Taxa de participare este 550 RON, pret care include cazarea, transportul, masa, sesiunile ṣi materialele de training.
Lipsa de socializare ṣi de apropiere interumană reprezintă un aspect pe care proiectul Ṣcoala de Vară, derulat de asociaţia Team Work încă din 2002, îṣi propune să îl rezolve prin crearea unui context propice dezvoltării personale ṣi profesionale. Unicitatea acestei Ṣcoli de Vară stă în faptul că reuneṣte tineri din medii diferite ṣi cu pasiuni diferite, care timp de o săptămână rezonează într-un cadru ce aminteṣte fiecăruia de taberele din copilărie, la care se adauga nota de profunzime atât de caracteristică dezvoltării personale a fiecăruia.

Asociaţia Team Work este o organizaţie nonguvernamentală care are misiunea de a facilita acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Îşi propune promovarea în rândul studenţilor a unei atitudini pozitive faţă de voluntariat şi munca în echipă, înlesnirea contactului dintre studenţi şi mediul economic, valorificarea prin practică a cunoştinţelor teoretice ale studenţilor, în cadrul acestor proiecte fiind promovată învăţarea prin implicare şi prin asumarea responsabilităţii.


Persoană de contact:
Bianca Murariu, coordonator de proiect
Telefon : 0742 766 384
E-mail: bianca_murariu_tw@yahoo.com
Web: www.teamwork.org.ro

Mai multe detalii: http://www.blogteamwork.blogspot.ro/2012/06/scoala-de-vara-team-work-2012_04.html

Pret bilet: 550 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 989

Eveniment postat de organizator

catalina turlan

Adaugat in urma cu 4316 zile, 04 Iun. 2012

Adaugat de catalina.turlan

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .