poze tavi colen si dominicanul hevito concert de valentine s day
poze tavi colen si dominicanul hevito concert de valentine s day

Tavi Colen şi dominicanul Hevito, concert de Valentine's Day

Prahova , Sinaia. Sâmbătă 15 Februarie 2014 20:00 - Duminică 16 Februarie 2014
Hotel Palace - Sinaia

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Numar min/max participanti: 100/200

Bucurati-va de doua nopti pline de romantism in SInaia, cu preparate culinare rafinate si muzica live cu Tavi Colen Band si dominicanul Hevito. Toate intr-o atmosfera de vis, la Palat!

Tavi Colen, Emma Ştefan şi dominicanul Hevito au pregătit o seară incendiară, 100% live, în noaptea de 15 februarie la hotelul Palace Sinaia, unde va răsuna muzica de cea mai bună calitate. Concertul va avea loc în cadrul evenimentului „Dragoste la Palat”, ce se va desfăşura în perioada 14-16 februarie, în cunoscuta staţiune turistică de pe Valea Prahovei, şi va aduce un concept nou pe piaţa turistică din România.

Pentru că februarie este luna iubirii, Tavi Colen, frumoasa Emma Ştefan şi fostul concurent de la X Factor Hevito, promit pe 15 februarie o noapte de neuitat la luxosul Hotel Palace din Sinaia îndrăgostiţilor care au ales să îşi petreacă weekend-ul de Valentine’s Day în staţiunea montană. Fostul Talisman, alături de band-ul ce îi poartă numele, va fi protagonistul unui spectacol de zile mari, unde vor răsuna cele mai noi piese ale sale, cât şi hiturile care l-au propulsat ca una din cele mai bune voci masculine din România (“Numai una”, “Cântec pentru mama”, ”Dacă aş putea” sau ”Spune-mi”), fiind acompaniat de frumoasa Emma, iar direct de pe plajele însorite din Republica Dominicană, Hevito va veni să încingă seara cu spiritul său latin pe ritmuri fierbinţi şi antrenante.

Concertul incendiar se va desfăşura în cadrul evenimentului „Dragoste la palat”, organizat de Carpatia Tour şi hotel Palace Sinaia, menit să le ofere îndrăgostiţilor un adevarat weekend de vis, romantic şi plin de surprize, într-un cadru de poveste. Pret pachet 2 nopti cazare si concert: 420 RON/persoana. Pret doar concert si cina festiva:150 RON/persoana

Cina Festiva
Gustare festiva:
Rulouri din foi de clatita cu somon fume, crema de branza fina si verdeturi Terina de rata pe cruton de kiwi cu chatney de caise Minitarta cu spuma de foie gras, stafide marinate cu miere Terina de branzeturi cu struguri si migdale Salata Waldorf cu ananas si nuci Aspic de mistret cu legume brunoise si crema de sfecla rosie cu hrean File de somon "Culibiac" in foietaj cu Orez salbatic "Persan"cu rodie, ceapa verde, fructe confiate, alune, scortisoara si sos de lamaie cu unt si caviar rosu, Lamaie Piept de rata la cuptor cu sos de visine Strudel de dovleac cu ghimbir Muschiulet de porc copt in crusta de susan alb si negru Spuma de cartofi cu telina si trufe Buchet de salate cu dresing din otet de zmeura Chifle de casa albe, graham, susan Minitort din spuma de ciocolata cu sos de capsuni Bauturi Cocktail: Sarutul de Valentine's Day cu sampanie si sirop de capsuni Vin rosu Feteasca Neagra, apa minerala / plata

Mai multe detalii: http://www.dragostelapalat.com/

Pret bilet: 150 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 880

Eveniment postat de organizator

ai pr

Adaugat in urma cu 3725 zile, 12 Feb. 2014

Adaugat de ai.pr.media

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 27

  • Ai ceva de zis?

    .