poze final de stagiune la castelul peles
poze final de stagiune la castelul peles poze final de stagiune la castelul peles

Final de stagiune la Castelul Peles

Prahova , Sinaia. Sâmbătă 26 Octombrie 2013 17:00 - Sâmbătă 26 Octombrie 2013
Castelul Peles

Categorii: Muzica si Concerte

Recital Haruna SHINOYAMA - vioara si Matthew LAW (pian)

De la ora 17 opusuri de Johann Sebastian Bach, Niccolò Paganini şi Johannes Brahms vor fi interpretate de laureaţii ediţiei a VIII a a Concursului Internaţional România de la Tokyo.

Violonista Haruna SHINOYAMA are 19 ani, a obţinut numeroase mari premii la concursuri internaţionale şi studiază cu Pierre Amoyal la Academia Mozarteum de la Salzburg.

Pianistul Matthew Law a câştigat concursuri desfăşurat în Japonia, Italia şi Franţa şi este student al Conservatorului Naţional Superior de Muzică din Paris.

Cu acest recital în care sunt invitaţi tineri artişti niponi, de mare valoare, ediţia a III a a Stagiunii Sunetul Muzicii ajunge la final după 10 serate memorabile, care au oferit numerosului public iubitor al artei sunetelor o gama variată de atracţii sonore de la recitaluri camerale, la concerte jazzistice, de la adevărate spectacole de percuţie, până la istorica recondiţionare şi repunere în valorare a impresionantei orgi a castelului.

Accesul la concert se face pe bază de invitaţie, care poate fi obţinută de la Muzeul Naţional Peleş, tel. 0244310 918, interior 129 – secţia Relaţii publice sau completând un formular pe site-ul http://peles.ro/concertul-sunetul-muzicii-ix-editia-a-iii-a/

Programul complet al stagiunii pe:

http://stagiuneasunetulmuzicii.wordpress.com

Parteneri: Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România prin Programul “Oportunităţi la tine acasă” şi Asociaţia Cultural Sportivă Pro Valores.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Port.ro, Observator cultural, Senso TV, Tango, onlinegallery.ro, muzicabuna.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 634
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Sinaia
gabriela

Adaugat in urma cu 3818 zile, 14 Oct. 2013

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 803

  • Ai ceva de zis?

    .