poze festival late summer music wine coffee and dine

Festival Late Summer - Music, Wine, Coffee and Dine

Prahova , Tohani. Vineri 6 Octombrie 2023 17:00
Podgoria Crama Strehan

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Eveniment inedit cu muzică jazz și experiențe culinare unice

Domeniul Strehan lansează pe 6 octombrie prima ediție a festivalului Late Summer - Music, Wine, Coffee and Dine, care-și propune să recreeze atmosfera interbelică într-un cadru natural idilic, podgoria Crama STREHAN, situată la 90 de km de București. În tradiția populară, începutul de lună octombrie este cunoscut sub denumirea ”vară târzie”.
Domeniul STREHAN este un proiect nou în domeniul ospitalității, situat în satul Tohani, în renumita regiune viticolă Dealu Mare.
În cadrul evenimentului va avea loc, de asemenea, inaugurarea oficială a Domeniului Strehan, gazda festivalului, ce marchează renașterea acestui loc cu o poveste impresionantă începută cu mulți ani în urmă, în perioada interbelică. El își deschide astfel porțile pentru pasionații de enoturism, dar și pentru amatorii de experiențe inedite, pentru a descoperi un concept cu totul nou în domeniul ospitalității în regiunea Dealu Mare, ce urmează a fi finalizat pe parcursul următorilor 2 ani.
Concertul de muzică de jazz va fi susținut de Caravana “DJANGO” – Gypsy Jazz ManouChe” – Emy Drăgoi, care aduce în atenția publicului genul muzical Jazz Manouche cu o istorie şi un parfum aparte, într-o formulă vocal-instrumentală specială. Alături de Emy Drăgoi și orchestra Jazz Hot Club România, colaboratoare în acest proiect sunt actrițele Anca Sigartău și Aylin Cadâr.
Gazda evenimentului va fi Pavel Bartoș.
Seara va fi înnobilată cu o degustare de vinuri din Crama STREHAN, gamă recent lansată pe piață. Veți avea ocazia să fiți printre primii care degustă vinurile Cramei STREHAN, vinuri cu calități alese ce întruchipează bogăția pământurilor din Tohani și iscusința oamenilor săi.
Somelierul Andrei Orbeșteanu a făcut cursuri de specialitate în California (Napa Valley), Africa de Sud (Stellenbosch), iar în România a obținut diploma de somelier la școala Turism Hotelier Român. A fost președintele Asociației Somelierilor din România între 2019 și 2023 și este Cavaler al Vinului Ordinul European O.E.V.E – ORDO EQUESTRIS VINI EUROPAE, asociație fondată în secolul al XIII-lea în orașul liber Eisenstadt (Austria).
Accesul la eveniment se face în data de 6 octombrie începând cu ora 17.00.
Concertul de Jazz Manouche va începe la ora 18.00.
Locația este Terasa Domeniului STREHAN din Podgoria Domeniului STREHAN din Dealu Mare, zona Tohani-Gura Vadului, Jud. Prahova (marcată în Google Maps Domeniul STREHAN).

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/s/late-summer-editia-i-music-win/683301607002521/?sfnsn=wa

Pret bilet: 200-400

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 246
moni d

Adaugat in urma cu 76 zile, 21 Sep. 2023

Adaugat de Moni D.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 843

  • Ai ceva de zis?

    .