poze  sarbatoarea vinului festival la valea calugareasca

"Sarbatoarea Vinului" - festival la Valea Calugareasca

Prahova , Valea Calugareasca. Vineri 23 Septembrie 2011 13:00

Categorii: Festivaluri

degustari de vinuri din Podgoria Dealu Mare

La sfarsitul acestei saptamani, comuna prahoveana Valea Calugareasca va fi in sarbatoare, de vineri pana duminica desfasurandu-se in parcul de agrement din centrul localitatii cea de-a zecea editie a “Sarbatorii Vinului".
In calitate de lider al proiectului "Incursiune in istorie pe Drumul Vinului din judetul Prahova", Primaria Valea Calugareasca continua sirul evenimentelor destinate promovarii turistice, in cadrul manifestarilor ce se vor desfasura in cele trei zile ale sarbatorii. "Vom avea o serie de evenimente, care se vor incadra perfect in atmosfera de sarbatoare. Kitch-ul nu va avea ce cauta in Valea Calugareasca, fiind pregatite degustari de vinuri din Podgoria Dealu Mare, atmosfera de sarbatoare pe "Drumul Vinului" fiind completata de artisti consacrati, care vor evolua pe scena din parcul de agrement din centrul comunei", ne-a declarat primarul Vasilica Neacsu.

Mai multe detalii: http://www.ziarulprahova.ro/stiri/administratia-locala/98715/sarbatoarea-vinului-trei-zile-de-festival-la-valea-calugareasca

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1534
Cuvinte cheie: Valea Calugareasca
pop rodica

Adaugat in urma cu 4600 zile, 21 Sep. 2011

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .