poze program pentru vacanta la biblioteca judeteana

Program pentru vacanta la Biblioteca Judeteana

Salaj , Zalau. Luni 21 Iunie 2010

Categorii: Alte Evenimente

Sectia pentru copii si Ludoteca


Ca in fiecare an, pe toata perioada vacantei de vara, copiii si tinerii sunt asteptati la Biblioteca Judeteana Salaj pentru a petrece in mod util, placut si relaxant timpul liber, se arata intr-o informare primita din partea institutiei. Din activitatile de vacanta de la BJS va amintim: cei mai mici sunt asteptati la Ludoteca si la Sectia pentru copii, unde vor invata sa-si confectioneze singuri jucarii, carticele si diverse alte obiecte, sa vizioneze opere din bibliografia scolara, desene animate, documentare, filme educative.

De asemenea, vor avea loc prezentari ale obiectivelor turistice din Salaj, precum si trasee turistice din Romania, si de obiective turistice din Europa si de pe alte continente. Vor mai avea loc activitati de cenaclu literar, teatru, curs de limba engleza pentru cei mici (gratuit), cursuri IT pentru nivel incepator si mediu (gratuit), recomandari de lectura si concursuri pe teme de informare si cunoastere. Activitatile propuse au caracter permanent (pe toata perioada vacantei de vara).

Locul de desfasurare: Sectia pentru copii si Ludoteca (Zalau, str. Unirii, nr. 7, Et. I); Sectia Media (P-ta Iuliu Maniu, nr. 13, parter, incepand cu data de 14 iunie); Sala destinata activitatilor culturale pentru tineri (P-ta Iuliu Maniu, nr. 13, mansarda, in fiecare joi, de la ora 15); Centrul Internet cu acces gratuit (P-ta Iuliu Maniu, nr.4).

Programul de vara la sectiile de relatii cu publicul ale Bibliotece Judetene Salaj: luni, miercuri, vineri intre orele 8 – 16, iar martea si joia intre orele 11-19. Sa mai spunem ca sectia Media functioneaza incepand de luni la sediul central al BJS, din Zalau, P-ta Iuliu Maniu, nr. 13, parter, langa Sala de lectura.

www.magazinsalajean.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1042
Cuvinte cheie: Zalau
pop rodica

Adaugat in urma cu 5033 zile, 17 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .