poze ready for wedding 1st edition zalau
poze ready for wedding 1st edition zalau poze ready for wedding 1st edition zalau

Ready for Wedding 1st edition, Zalău

Salaj , Zalau. Sâmbătă 25 Martie 2017 10:00 - Duminică 26 Martie 2017
Hotel Transilvania (Bulevardul Mihai Viteazul, DN1F 100 I, Zalău 450090)

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 150/400

Chiar dacă se află în prezent la prima ediție, READY for WEDDING va deveni cel mai important și așteptat eveniment specializat în nunți și evenimente speciale din județul Sălaj și zonele limitrofe. Organizatorii își propun să adune anual sub același acoperiș o paletă largă de specialiști în wedding show pentru a crește calitatea evenimentului, străduindu-se să cultive interesul publicului pentru a se bucura de evenimente pline de culoare, eleganță, stil și rafinament la prețuri corecte, pe care să și le poată permite. Ce te costă să participi, să fii deschis și receptiv la sfaturile și informațiile primite de la cei care au transformat profesia la stadiul de artă? Cu siguranță acum te gândești la timpul tău atât de prețios. Ei bine, noi îți garantăm că va merita fiecare secundă petrecută la eveniment. Pe cuvânt!

Echipa READY BUSINESS ZALĂU a demarat acest eveniment la cererea multora dintre mirii anului 2017 și nu numai care au început deja căutările legate de cel mai frumos eveniment din viața lor, nunta. Acestora precum și tuturor celor care își imaginează deja cum ar arăta nunta lor de poveste dorim să le aducem cât mai aproape de casă cei mai importanți furnizori de servicii specializate care să le ofere cele mai bune sfaturi și cele mai potrivite produse și servicii personalizate.
Expozanții READY for WEDDING se pregătesc să arate publicului larg și publicului țintă toate noutățile acestui an în domeniul nunților. Veți găsi la standuri multe surprize, vouchere de reduceri și o mulțime de idei care abia așteaptă să fie puse în practică pentru ca nunta să fie de neuitat și să fie cât mai ușor de organizat. Cine ar vrea să fie stresat în această zi unică?

Mai multe detalii: https://web.facebook.com/events/254565078300700/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1897

Eveniment postat de organizator

alexandra

Adaugat in urma cu 2649 zile, 22 Ian. 2017

Adaugat de readybusiness

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Zalau
zilele zalaului 2024

Zilele Zalaului 2024

Salaj, Zalau. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .