poze  insula copilariei din carei ii asteapta pe cei mici cu multe surprize

“Insula copilăriei” din Carei îi aşteaptă pe cei mici cu multe surprize

Satu-Mare , Carei. Luni 12 Iulie 2010 09:00 - Duminică 18 Iulie 2010

Categorii: Alte Evenimente

Programul activităţilor este de luni până vineri între orele 9-13

S-a încheiat prima săptămână a manifestărilor de la Carei desfăşurate sub genericul “Insula copilăriei”, eveniment organizat de Biblioteca Municipală şi Centrul Cultural Municipal, în colaborare cu ştrandul din localitate. Bilanţul este pozitiv. Dacă în prima zi la activităţi au participat doar 25 de copii, în zilele următoare au fost peste 70. S-au organizat momente de lectură, desen, pictură, muzică, dans.
Pe parcursul acestei săptămâni programul este diversificat. Se vor organiza cursuri de desen, pictură, dans popular german şi literatură, cu participarea unor artişti cunoscuţi precum Szucs Endre, Fasztusz Josef, Kiss Zita şi Paul Sarvadi, angajaţi ai Centrului Cultural Carei. Biblioteca municipală prin Corina Nuna, Linda Sălăjean şi Erika Vălean pregăteşte copiilor o serie de surprize.
Bogdan Georgescu, directorul Centrului Cultural, lansează copiilor careieni invitaţia de a participa în număr cât mai mare. Săptămâna trecută, alături de copiii careieni la manifestări au mai participat trei din Satu Mare şi doi din Budapesta, aflaţi la bunici în Carei.
Programul activităţilor este de luni până vineri între orele 9-13. Întâlnirea cu organizatorii este în fiecare zi la ora 8 şi jumătate, la intrarea în ştrand. Cursurile sunt gratuite, iar copiii trebuie să aibă asupra lor mâncare şi apă. Se interzice accesul la bazinele cu apă termală.
www.informatia-zilei.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 380
Cuvinte cheie: Carei
pop rodica

Adaugat in urma cu 3420 zile, 11 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .