poze august fest iii la carei

August Fest III la Carei

Satu-Mare , Carei. Luni 16 August 2010 17:00 - Vineri 20 August 2010

Categorii: Festivaluri

evenimentul se va desfăşura în Parcul Dendrologic

Centrul Cultural Carei organizează cea de-a treia ediţie a Festivalului August Fest, în perioada 16-20 august 2010. Conform concepţiei, puse în aplicare la ediţiile precedente, evenimentul se va desfăşura în Parcul Dendrologic, intrarea va fi liberă, în timp ce fiecare zi a festivalului va fi dedicată unui gen spectacular.

Astfel, în 16 august, de la ora 17.00, pe terenul de handbal din parc va avea loc un concurs de tenis cu piciorul şi se vor organiza mai multe competiţii distractive, precum săritul în sac, beer-jumping sau beer-cross.

În 17 august, de la ora 18.00, are loc Gala Dansului Careian, cu participarea trupelor de dans Magic Dance, Fashion Dance, Rap Style şi Lost B Boy.

Cea de-a treia zi, 18 august, este dedicată folclorului. Gala Folclorului Careian aduce pe secna amenajată pe terenul de handbal din parc ansamblurile Matka, Rekettye, Rote Rose şi Ceatăra. Spectacolul începe la ora 18.00.

Gala Muzicii Uşoare are loc în 19 august, de la ora 18.00. Vor evolua Castelanii, soliştii Centrului Cultural Carei şi formaţiile Bangheads, No Limit, Fine Line, Super Truper, X- Colţ, M – Team, Piticii.

În 20 august, de la ora 17.00, are loc ediţia a II-a a concursului “Cel mai puternic careian”, iar de la ora 21.00 e programat concertul Remember Beatles, susţinut de actorii Teatrului de Nord Satu Mare.

Tot vineri, de la ora 18.00, în sala de expoziţii a Centrului Cultural Carei, Lenart Lena Ferenc prezintă filmul despre călătotia lui cu bicicleta în jurul Europei, prin deşertul Gobi, şi le prezintă curioşilor cum a ajuns din Ungaria , cu bicicleta, până la Olimpiada din China.

Înscrierile pentru concursul de tenis cu piciorul şi pentru jocurile distractive se vor face luni, la faţa locului.

www.buletindecarei.ro/2010/08/august-fset-iii-intre-16-si-20-august.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1098
Cuvinte cheie: Carei
pop puiu

Adaugat in urma cu 4979 zile, 11 Aug. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .