poze insula copiilor tabara de lectura si agrement pentru copii

INSULA COPIILOR – TABĂRĂ DE LECTURĂ ŞI AGREMENT pentru copii

Satu-Mare , Carei. Luni 5 Iulie 2010 18:30

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Întâlnirea dintre copii şi instructori

Biblioteca Municipală, Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Ştrandul Termal Carei, lansează programul INSULA COPIILOR – TABĂRĂ DE LECTURĂ ŞI AGREMENT pentru copii .

Acţiunea este o continuare a programului estival organizat de cele două instituţii anii trecuţi pe balconul Bibliotecii Municipale din Castelul Karolyi, obiectiv aflat în renovare.

Astfel, o zonă a Ştrandului Termal, pusă la dispoziţie de conducerea societăţii tocmai pentru acest eveniment, va purta numele de Insula Copiilor pe o perioadă de patru săptămâni, între 5 şi 30 iulie 2010.

Întâlnirea dintre copii şi instructori va avea loc în fiecare zi, de luni până vineri, la ora 8.50, în faţa Ştrandului Termal. Acolo, copii vor fi preluaţi de angajaţi ai instituţiilor şi vor intra gratuit în zona amenajată pentru desfăşurarea programului. Intrarea se va face organizat prin spatele ştrandului, iar copiii vor trebui să aibă asupra lor şi mâncare şi apă pentru ziua în curs.

Programul ţine până la ora 13, moment în care, părinţii sunt rugaţi să vină după copii. Este important de menţionat faptul că, copiii nu vor avea acces la bazinele cu apă.

Informaţii suplimentare Vălean Erika 0746 336 349.

Participarea la programul oferit de cele două instituţii de cultură nu implică nici un fel de costuri. În caz de vreme nefavorabilă, programele din ziua respectivă se sistează.

www.buletindecarei.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 640
Cuvinte cheie: Carei
pop rodica

Adaugat in urma cu 5035 zile, 04 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .