poze careienii se pregatesc de sarbatoare

Careienii se pregătesc de sărbătoare

Satu-Mare , Carei. Duminică 20 Iunie 2010

Categorii: Petreceri

Andreea Bănică, cap de afiş la Zilele Careiului

Careienii se pregătesc de sărbătoare. În acest an se împlinesc 690 de ani de la prima atestare documentară a municipiului iar autorităţile au pregătit o serie de manifestări dedicate evenimentului dar şi sărbătorii Zilelor Careiene.
Interpreta de muzică pop-dance, Andreea Bănică, este cap de afiş anul acesta la Zilele Careiene. Vedeta va susţine un recital în data de 20 iunie pe scena principală care va fi amplasată în centrul oraşului. Debutul recitalului este preconizat pentru ora 21.10. După recitalul Andreei Bănică, vor mai urca pe scenă şi membrii trupei Back II Black din Ungaria.

Cei 690 de atestare documentară a municipiului Carei vor fi sărbătoriţi în data de 19 iunie la Casa Comunitară Sfântul Ladislau. Manifestările vor debuta la ora 14.00 şi vor cuprinde un simpozion şi proiecţie de imagini despre Carei dar se vor decerna şi premii şi distincţii unor personalităţi locale. Zilele Careiene vor debuta joi, 17 iunie, cu „Ziua Zero“ în cadrul căruia se va da startul la crosul oraşului, se va testa gratuit glicemia şi se va organiza o expoziţie foto, pictură şi desen. Manifestările se vor încheia în noaptea de 20 iunie, la ora 24.00, cu un foc de artificii în faţa Monumentului Ostaşului Român.

www.adevarul.ro/locale/satu_mare

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 635
pop rodica

Adaugat in urma cu 5040 zile, 10 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .