poze bursa generala a locurilor de munca

Bursa generala a locurilor de munca

Satu-Mare , Satu Mare. Vineri 15 Aprilie 2011 08:30
P-ta 25 Octombrie

Categorii: Alte Evenimente

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare organizeaza – BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA.

La aceasta actiune, se doreste participarea a unui numar cat mai mare de agenti economici ce vor pune la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca o gama cat mai variata de locuri de munca, atat pentru persoane cu studii medii, profesionale, lucratori necalificati cat si pentru persoane cu studii superioare.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 8.30 si se va desfasura in localitatea Satu Mare la Casa de Cultura a Sindicatelor situata in P-ta 25 Octombrie.

Agentii economici interesati pot confirma participarea si vor transmite oferta de locuri de munca disponibile la AJOFM Satu Mare:

- tel/fax:0261.770.237, 0261.770.238
- mail : satu_mare@ajofm.anofm.ro

Standuri speciale vor avea : Inspectoratul de Politie al judetului Satu Mare, Inspectoratul de Jandarmi Satu Mare, Centrul Militar Satu Mare, Fundatia ’’ Hans Lndner’’ Satu Mare si Asociatia ’’Caritas’’ Satu Mare.

Persoanele in cautarea unui loc de munca sunt asteptate sa participe la aceasta bursa, unde vor putea gasi locuri de munca conform pregatirii lor profesionale si sprijin in vederea completarii unui CV, cu care sa convinga angajatorul ca sunt persoanele potrivite de care au nevoie.

Asadar AJOFM incearca sa aduca la aceeasi masa cele doua forte ale economiei, angajatorii si viitorii angajati.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 402
Cuvinte cheie: Satu Mare
olimpia

Adaugat in urma cu 3343 zile, 11 Apr. 2011

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

  • Cum a fost?
    _man_small
    Adina   15 Apr. 2011, 13:09:52

    Sunt burse de genul asta in toata tara, din cate am inteles. Am gasit mai multe evenimente asemanatoare pe Merit Angajat.


    .