poze faza nationala a concursului prietenii pompierilor

faza nationala a concursului “Prietenii pompierilor”

Satu-Mare , Satu Mare. Duminică 11 Iulie 2010 08:00 - Miercuri 14 Iulie 2010

Categorii: Alte Evenimente

Vor participa la concurs echipajele castigatoare ale concursurilor locale si judeteneIn perioada 10 – 14 iulie, in municipiul Satu Mare, pe stadionul Olimpia, va avea loc faza nationala a concursului “Prietenii Pompierilor”. Concursul se organizeaza conform regulamentului de organizare si desfasurare a concursurilor cercurilor tehnico-aplicative de elevi “Prietenii Pompierilor”. Vor participa la concurs echipajele castigatoare ale concursurilor locale si judetene “Prietenii Pompierilor”, organizate de catre Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta (ISU) si Inspectoratele scolare (I:J) in fiecare judet.

Dupa o selectie riguroasa la nivel central in functie de punctajele obtinute la fazele judetene s-au calificat pentru concurs 15 echipaje (9 echipaje baieti/mixt – 6 echipaje fete) din 10 judete (Alba, Arges, Botosani, Braila, Ialomita, Satu Mare, Sibiu, teleorman, Vaslui, Valcea).
Echipajele clasate pe primele locuri (baieti/mixt si fete), vor reprezenta Romania la faza internationala ce se va desfasura in perioada 17 – 23.iulie 2011 la Kocevje, Slovenia.
www.informatia-zilei.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 600
Cuvinte cheie: Satu Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 3616 zile, 11 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .