poze festival de umor la club insomnia

Festival de umor la Club Insomnia

Satu-Mare , Satu Mare. Vineri 16 Iulie 2010 20:00

Categorii: Cluburi si Discoteci

Invitat special pentru aceasta seara

Asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme, Clubul Insomnia organizeaza evenimente care sa ne scoata din rutina cotidiana. De aceasta data este vorba despre o manifestare cu totul speciala care va avea loc vineri incepand cu ora 20.00, intitulata Festivalul de umor “Noaptea la lumina zilei”.
In cadrul acestui eveniment, organizat in premiera la Satu Mare, vor mai avea loc o lansare de carte si CD (editia III) a satmareanului Cornel Udrea intitulata “Obiceiuri de nunta la cangurii schiopi”, dar si o intersanta expozitie de caricatura si arta absurda a artistilor doctor designer Cristian Chesut de la facultatea de arta din Cluj Napoca, Lucian Dobarta din Bistrita si Cornel Patrascanu din Braila.
Cei prezenti vor avea aparte si de alte surprize, pe langa antren, muzica, voie buna si super distractie marca Club Insomnia.
Invitat special pentru aceasta seara va fi maestrul Sorin Tanase, care va sustine momente umoristice in stilul sau personal, descretind fruntile si alungand stresul prin ras.
Club Insomnia garanteaza o petrecere de pomina si ii asteapta pe toti cei care cred ca viata merita traita la cote maxime.Biletele au fost puse in vanzare la pretul de 10 lei.
www.informatia-zilei.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 804
Cuvinte cheie: Satu Mare
pop puiu

Adaugat in urma cu 4519 zile, 16 Iul. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .