poze seri pozitive

Seri Pozitive

Satu-Mare , Satu Mare. Marţi 17 Septembrie 2013 18:00

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Serile Pozitive continuă la Satu Mare

„Întâlnirea în oglindă” este tema următoarei „Seri Pozitive” care va avea loc în data de 17 septembrie, în intervalul orar 18.00-20.00, la sediul Asociaţiei „Consult Scolari” de pe strada Aurel Vlaicu, nr. 151. Cei interesaţi se pot înscrie pe ste-ul: http://schimbarepozitiva.ro/intalnirea-in-oglinda/. Invitatul serii va fi psihologul Larisa Godîncă.

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri poţi găsi soluţii la problemele care te frământă, socializezi şi cunoşti oameni noi şi poţi chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer, iar invitaţii sunt oameni din comunitate care te pot inspira să faci şi tu schimbări pozitive în viaţa ta. La sfârşitul întâlnirii se organizează o tombolă, premiul fiind oferit de oameni minunaţi din Satu Mare care s-au alăturat acestui proiect.

„Dacă sensul vieții noastre este bucuria, cum explicăm faptul că pierdem oameni dragi din cauza unor boli sau a unor viruși sau că suntem în mijlocul războiului? Dacă ar fi evident că noi ne creăm pe noi și propria noastră realitate atunci înseamnă că o putem modifica. Realitatea prezentată în fața noastră e construită de gânduri ca o reflecție a unei oglinzi de 360 de grade. Simțurile noastre percep reflecția și o traduc în experiența fizică. Oglinda este fără judecată exact ca cea din baie sau dormitor. Când suntem mici știm să ne creăm propria realitate în funcție de ce alegem să păstram în atenție. Este ușor pentru un copil să ignore, dar cu cât înaintăm în vârstă devenim tot mai concentrați la persoane și situații care pot să nu servească scopului nostru final. Odată ce ne mutăm atenția pe ele, începem să le aducem mai pregnant în realitatea noastră și ele se manifestă. În curând ne simțim ca niște victime.

Oglinda îți va arăta că tu ești o extensie a sinelui tău care e conectat la Sursă, de aceea nu putem spune că există ceva mai puternic decât tine. Dacă oglinda recunoaşte partea divină din tine, de ce ar interveni chiar și în experiența unui nou născut?”

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Pentru alte informaţii, persoana de contact este Delia Danea, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0745 – 612899, mail: contact@viata-un-dar.ro.

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
olimpia

Adaugat in urma cu 3853 zile, 10 Sep. 2013

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

Alte Evenimente din Satu Mare
targul de paste satu mare 2024

Targul de Paste Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Mar 2024 - 1 Apr 2024
zilele ora ului satu mare 2024

Zilele orașului Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 24 Mai 2024 - 26 Mai 2024
samfest jazz wine

Samfest Jazz&Wine

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .