poze expozitie de animale si plante exotice

Expoziţie de animale şi plante exotice

Satu-Mare , Satu Mare. Luni 18 Februarie 2013 09:00 - Duminică 17 Martie 2013

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Cei interesaţi de lumea necuvântătoarelor sunt aşteptaţi din 18 februarie şi până pe 17 martie, să treacă pragul sălii de expoziţie a Muzeului Judetean

Broasca de copac cu ochi roşii, călugăriţa africană, miriapodul uriaş african, pitonul de Burma sau tarantula mâncătoare de păsări, sunt doar câteva dintre speciile de animale exotice expuse la Muzeul Judeţean Satu Mare. Cei interesaţi de lumea acestor necuvântătoare sunt aşteptaţi începând de astăzi, 18 februarie şi până pe 17 martie, să treacă pragul sălii de expoziţie a muzeului.

Organizatorii vă propun un periplu în lumea fascinantă a şerpilor, şopârlelor, amfibienilor, arahnidelor dar şi a plantelor carnivore care sunt în premieră expuse la Satu Mare. Expoziţia cuprinde 25 de specii de animale şi zece specii de plante. Potrivit colecţionarului, Dani Purcaru din Baia Mare, acest hobby este destul de costisitor. „Atât speciile de animale ca şi plantelele carnivore, le-am cumpărat de la alţi colecţionari. Spre exemplu, pitonul de Burma m-a costat 120 de euro, caimanul 140 de euro. Înainte de a veni la Satu Mare, am expus la Baia Mare, iar de aici, undeva pe la mijlocul lunii martie, ne vom duce la Carei”, a declarat Dani Purcaru.

“Vedetele” expoziţiei provin din zone exotice precum pădurile tropicale din Tanzania, savanele africane sau deşerturile asiatice din Pakistan pâna în India. Vizitatorul va fi purtat într-un univers extraordinar unde va putea descoperi modul de viaţă al acestor animale înfricoşătoare pentru unii, dar deosebit de fascinante pentru alţii.

Expoziţia poate fi vizitată zilnic în intervalul orar 09.00-17.00, iar preţul unui bilet de intrare este de 3 lei pentru copii şi 5 lei pentru adulţi.

Pret bilet: 3 Lei

Comenteaza pe Facebook
olimpia

Adaugat in urma cu 4078 zile, 18 Feb. 2013

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

Alte Evenimente din Satu Mare
zilele ora ului satu mare 2024

Zilele orașului Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 24 Mai 2024 - 26 Mai 2024
samfest jazz wine

Samfest Jazz&Wine

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .