poze aquastar
poze aquastar poze aquastar

AquaStar

Satu-Mare , Satu Mare. Sâmbătă 1 Iunie 2013 09:00 - Duminică 1 Septembrie 2013

Categorii: Inaugurari , Alte Evenimente

Aquaparkul de la Noroieni, situat pe str. Gorunului a fost inaugurat astăzi, în prezența oficialităților locale și a ministrului Turismului, Maria Grapini.

AquaStarul oferă servicii turistice de agrement, divertisment, recreere, wellness şi SPA, prin valorificarea în mod eficient a resurselor naturale de apă geotermală.
Despre AquaStar

AquaStar – primul complex acvatic al regiunii – va fi deschis tot timpul anului. Capacitatea parcului este de 2.000 de persoane/zi în sezonul estival şi circa 500 persoane/zi în extra sezon, suprafaţa totală a terenului pe care este dezvoltat fiind de aproape 12.500 mp.

Servicii oferite:

- de agrement - AquaStar are cinci piscine exterioare – piscină de relaxare și distracţie, piscină termală seniori, piscină semiolimpică, piscină pentru copii, iar pentru aventurieri – piscină cu tobogane (Anakonda, Kamikaze și Family), precum și patru piscine interioare cu destinații diferite (650 mp) – de la bazine de copii, la bazine de relaxare şi hidromasaj, bazin cu apă termală și de înot. Pentru alimentarea celor două piscine termale este utilizată apă obţinută de la o adâncime de 1.300 m, respectiv 600 m, din puţuri proprii.

- de wellness și spa – pe acest segment complexul propune un concept variat de programe de îmbunătățire și păstrare a sănătății fiind amenajate șapte tipuri de saune (2 finlandeze, 2 cu aburi – Hammam, 2 cu infraroşu și una salină, construită cu pereți din cuburi de sare de Himalaya). Pentru a alterna efectele saunei sunt puse la dispoziție fântâna de gheaţă și baia cu apă rece. La acestea se adaugă o zonă pentru hidroterapie, kinetoterapie şi masaj, o zonă de divertisment sportiv (tenis de masă, aerobic, etc.) și spaţii de joacă pentru copii (interior şi exterior).

Suprafaţa clădirii principale (care include cele patru piscine și zona de wellness) este de peste 5.000 mp – la care se adaugă aproape 1.000 mp, suprafața piscinelor exterioare.

Complexul va fi deschis publicului din 01.06.2013 în intervalul orar 09:00 – 20:00. Prețul unui bilet de intrare este de 30 lei/adult, 20 lei/studenţi şi pensionari, 15 lei/copii între 3-14 ani, 10 lei tarif saune. Copiii până la 3 ani au acces gratuit. Programul de funcţionare şi tarifele menţionate sunt valabile pentru sezonul estival.

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 5254
olimpia

Adaugat in urma cu 4075 zile, 23 Mai. 2013

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

  • Ai ceva de zis?

    .