poze beach voley satu mare 2010 incepe joi

Beach-Voley Satu Mare 2010 incepe joi

Satu-Mare , Satu Mare. Joi 5 August 2010 16:00

Categorii: Jocuri si Concursuri

intre pauze vor avea loc si programe muzicale, distractive si meciuri demonstrativeDupa cum am mai scris, joi la terenul de beach-volei din parcarea de la Real se da startul turneului national Satu Mare 2010. Participa peste 20 de echipe, organizator principal fiind CS ADEP, prin Adrian Pricop. Dupa sosirea echipelor, pe langa cele satmarene inscriindu-se si din Timisoara, Turda sau Arad.


Dupa ce se vor trage la sorti meciurile, de la ora 16.00 se intra in competitie. Speram ca vremea sa tina cu organizatorii si sa se poata juca in conditii bune. ADEP va participa cu 11 echipe la junioare mari si mici, iar intre pauze vor avea loc si programe muzicale, distractive si meciuri demonstrative.
Asa ca este asteptata lumea in numar cat mai mare sa vina sa isi sustina favoritele. Duminica, cand este programat sa se incheie turneul, se vor acorda premii in bani castigatorilor, din partea sponsorilor.
Astfel de turnee sunt bine-venite la Satu Mare, pentru ca asa tinerele voleibaliste se pot intrece intr-o competitie, unde exista ambitia de a castiga si a fi cel mai bun.
www.informatia-zilei.ro/new/2010/08/04/beach

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 437
Cuvinte cheie: Satu Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 3582 zile, 05 Aug. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .