poze spectacole colinde si versuri de craciun

Spectacole, colinde si versuri de Craciun

Satu-Mare , Satu Mare. Sâmbătă 11 Decembrie 2010 14:00

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

pe scena din gradina de la Poesis

Cea de-a treia editie a Targului Mosului de la Poesis continua in acest sfarsit de saptamana cu multa voie buna, colinde, versuri, muzica si dans. Evenimentul este organizat de Informatia Zilei si Hotel – Restaurant Poesis in colaborare cu Primaria municipiului Satu Mare.
Sambata, 11 decembrie 2010, pe scena din gradina de la Poesis programul Targului Mosului este deschis la ora 14 de prescolarii grupei mari de la Gradinita cu Program Prelungit Mondiala. Dupa evolutia copiilor intra in scena artistii Scolii de Arte Satu Mare, care ne vor prezenta un spectacol de muzica usoara. De la ora 15, la Poesis are loc un concert sustinut de elevii care frecventeaza cercul de pian al Palatului Copiilor Satu Mare, cerc pregatit de profesoara Mariana Moga. Elevii Scolii cu clasele I-VIII Draguseni ne vor colinda cum e traditia de la ora 16 si 20 de minute, iar cantaretul de muzica populara Ghita Blidar va sustine de la ora 16 si 45 de minute un spectacol.

Mai multe detalii: http://www.informatia-zilei.ro/new/2010/12/10/spectacole-colinde-si-versuri-de-craciun-in-acest-sfarsit-de-saptamana-pe-scena-de-la-poesis/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 444
Cuvinte cheie: Satu Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 3405 zile, 10 Dec. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .