poze beatbox night prima oara la satu mare

Beatbox night, prima oară la Satu Mare

Satu-Mare , Satu Mare. Sâmbătă 17 Iulie 2010 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Beatbox este arta de percuţie a vocii pentru a produce ritmuri, sunete şi efecte de sunete

Sâmbătă seară va avea loc primul concert live de beatbox organizat la Satu Mare. Evenimentul reuneşte trei artişti sătmăreni, unul profesionaist, în persoana percuţionistului Cserey Csaba, şi două tinere talente, Carla Lucaci – vocal şi Marius Goie - chitară.

Organizatorul evenimentului este Ervin Herskovics, alias 2Shae – cum îi spun prietenii, un tânăr de numai 20 de ani, practicant al beatboxului de mai bine de 3 ani.

El spune că acesta este primul eveniment pe care-l organizează, fiind una din marile lui dorinţe de a-şi arăta talentele în faţa unui public, alături de alţi invitaţi.

„Beatbox este arta de percuţie a vocii pentru a produce ritmuri, sunete şi efecte de sunete, folosindu-te de buze, limbă, trecerile nazale şi de gât. Sunt pasionat de această formă a artei şi sper ca acest prim eveniment să aibă priză la public şi să mai pot organiza astfel de evenimente”, spune 2Shae.

Ervin i-a invitat alături de el pe percuţionistul Cserey Csaba - alias Csabcsi, solsita Carla Lucaci şi pe tânărul artist marius Goie, care îl va acompania la chitară.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 520
Cuvinte cheie: Satu Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 3613 zile, 15 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .