poze concert jinjer si untold faith

Concert Jinjer si Untold Faith

Satu-Mare , Satu Mare. Vineri 30 Iunie 2017 21:00
Club Poesis, Mircea Cel Batran Nr. 9-11

Categorii: Muzica si Concerte

Cea mai ceruta trupa ever in istoria noastra revine in Satu Mare.

Prieteni personali ai NWHC inca de la infiintare, si cu o istorie a celor doua mergand in paralel dar mereu cumva intr-o legatura, o trupa la care chiar noi le-am creat cele 2 logouri (rotita, care reprezinta localitatea de origine, care este sinonima cu mineritul, precum si scrisul pe care-l vedeti cu ei mereu online sau offline), Jinjer este o trupa care a crescut in fiecare an semnificativ, la fel ca Northwest Hardcore. Cele doua entitati "forjand" practic prin scena, indiferent de obstacole, cu o munca si pasiune de nededscris.

Intr-un an in care ei deja sunt semnati sub Napalm Records si merg prin turnee in toata Europa (din ce in ce mai mari si mai faimoase, culminand cu turneul impreuna cu Arch Enemy in toamna-iarna), si mai nou vor merge si in America De Sud, deoarece tocmai a semnat cu o agentie de profil de acolo (si mai ramane Asia, Australia, America De Nord, care vor urma in scurt timp), JINJER este definitia progresului, care (pastrand proportiile) ne defineste si pe noi, ajungand in 2017 si putand sa va oferim deja nume destul de mari in perioade scurte de timp (nu uitati ce nume mai avem anul acesta, puteti verifica in pagina la pin-post), sa va oferim si un festival open air la Satu Mare care va fi in Septembrie, sau unul indoor la Oradea in Octombrie (veti vedea detalii despre astea in viitor), in 30 Iunie va oferim toata aceasta poveste intr-un show care cu siguranta va fi de neuitat.

Povestea Untold Faith, la fel ca si povestea Jinjer, se cufunda cu povestea NWHC. Aceasta trupa a pornit din Carei, de unde am pornit si noi, iar ei sunt prieteni personali cu multi ani inainte ca aceasta trupa sa se infiinteze.

Cu premii castigate, review-uri de exceptii, opening-uri la trupe foarte mari din tara, precum si concerte in afara, iar, crema care face totul, membrii din Psycho Symphony in componenta, Untold Faith va garanta ca acest show sa merite absolut toti cei 25 lei din bilet, ei practic completeaza o poveste frumoasa a 3 entitati, care desigur va mai dura mult si bine, asta insemnand desigur si crestere an de an :).

Va asteptam pe toti in 30 Iunie, am inteles ca vine si lume din Cluj si chiar Brasov. Facem profi, avem si locatie profi la Poesis, asa ca dati de stire.

Bless.

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 933
Cuvinte cheie: Satu Mare
lavi

Adaugat in urma cu 2476 zile, 18 Iun. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Satu Mare
targul de paste satu mare 2024

Targul de Paste Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Mar 2024 - 1 Apr 2024
zilele ora ului satu mare 2024

Zilele orașului Satu Mare 2024

Satu-Mare, Satu Mare. 24 Mai 2024 - 26 Mai 2024
samfest jazz wine

Samfest Jazz&Wine

Satu-Mare, Satu Mare. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .