poze frumosul desteptul si uratul

FRUMOSUL, DEŞTEPTUL ŞI URÂTUL

Satu-Mare , Satu Mare. Duminică 9 Iunie 2013 19:00

Categorii: Spectacole si Filme , Alte Evenimente

secţia română a Teatrului de Nord şi Asociaţia Culturală Transfestilvania Theatrum vă invită la premiera spectacolului: FRUMOSUL, DEŞTEPTUL ŞI URÂTUL

Spectacolul nu este inclus in abonamente.
Preţul biletelor: 18 lei pentru adulţi, 12 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari
Spectacolul nu este recomandat minorilor.

Acest text diferă destul de mult de celelalte scrieri dramatice ale mele. Este un text „uşurel”, aş spune chiar naiv. Dar, aşa după cum ştim, „textul este doar un pretext” şi pornind de la acest truism am încercat să facem un spectacol „de actori”… Un spectacol în care actorii să joace. Doar să joace! Să înveţe un text pe care, mai apoi, să-l spună în faţa spectatorilor. E, dacă vreţi, o apropiere de teatrul de revistă şi de stend up comedy. Nu există personaje bine conturate, ele nu au consistenţă, nu au „carne”. Nu au drame cehoviene şi nici romantism shakespearean. Au doar un ambalaj care poate fi încărcat de consistenţa actorilor... Este un spectacol de divertisment care, tangenţial, aduce un elogiu evreilor – prin poezia lui ION PRIBEAGU şi prin muzica lui GIORA FEDMAN.
SORIN OROS

Trei indivizi, trei caractere unite de acelaşi joc, jocul se transformă în joacă şi totul devine un spectacol bine plăsmuit, bine gândit, pentru a-i duce pe cei trei... la sacul mult râvnit. Un spectacol ce îmbină poezia, hrana sufletului, cu mizerii cotidiene şi minciuni frumos îmbrăcate pentru a ne colora existenţa; poveşti frumos colorate, comice sau banale. O prietenie între un frumos, un urât şi un deştept, care duce la transformarea inconştientă a jocului, rând pe rând, a unuia în celălalt.
VLAD MUREŞAN

Pret bilet: 18 Lei

Comenteaza pe Facebook
olimpia

Adaugat in urma cu 2553 zile, 07 Iun. 2013

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

  • Ai ceva de zis?

    .