poze targ de nunti grand mariage

TARG DE NUNTI GRAND MARIAGE

Satu-Mare , Satu Mare. Vineri 8 Februarie 2013 13:00 - Duminică 10 Februarie 2013
GRAND MALL SATU MARE, STR. I. Maniu, nr, 2, vis a vis de Biserica cu Lanturi

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 1000/0

Grand Mariage este un concept nou de targ de nunti care vine in intampinarea duneavoastra cu toate serviciile necesare organizarii unei nunti unice si va ofera un spectacol dinamic pe tot parcursul desfasurarii.

G R A N D M A R I A G E
- TARG DE NUNTI -

Complexul comercial Grand Mall Satu Mare vă invită cu bucurie la ediţia din anul 2013 a GRAND MARIAGE, târgul de nunţi care va avea loc în perioada 8 – 10 februarie 2013, la etajul 2, într-o elegantă şi spaţioasă sală festivă.
Târgul de nunţi va reuni saloane de rochii de mireasă, ţinute pentru miri, bijuterii şi accesorii pentru “fericiţi”, organizatori de nunţi, florării, cofetării, decoruri de evenimente, servicii foto, video, muzică, săli de nunţi şi alte servicii auxiliare marelui eveniment, prezentând ultimele tendinţe în domeniu.
Grand Mariage este un eveniment care imbina diversitatea unui targ de nunti de unde iti poti organiza intreaga nunta cu dinamismul si atmosfera entuziasta a acestei manifestari. Este un concept nou de eveniment in peisajul expo mariajului. Pe intreaga perioada a targului atentia va fi captata de diverse evenimente de interes, cum sunt prezentari de rochii de mireasa, demonstratii de dans pentru miri, muzica live si altele. Tombole pentru vizitatori va rezerva surprize dintre cele mai atractive, atat sub forma de cadouri cat mai ales sub forma de reduceri semnificative din partea expozantilor.
Va asteptam in atmosfera eleganta, demna si in acelasi timp plina de culoare si varietate a targului de nunti Grand Mariage. O nunta grandioasa poti avea cu Grand Mariage, targul de nunti, la GRAND MALL SATU MARE, etajul 2, in perioada 8 – 10 februarie 2013!

Mai multe detalii: http://www.grand-mall.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1138
Cuvinte cheie: Satu Mare

Eveniment postat de organizator

marius crisan

Adaugat in urma cu 2635 zile, 18 Ian. 2013

Adaugat de mariuscrisan

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

  • Ai ceva de zis?

    .