poze targ de turism

TARG DE TURISM

Satu-Mare , Satu Mare. Vineri 12 Aprilie 2013 13:00 - Duminică 14 Aprilie 2013
STR. IULIU MANIU, NR. 2, vis a vis de Biserica cu Lanturi

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 800/1800

Veti regasi agentii de turism, hoteluri, pensiuni, locuri de agrement din tara si strainatate care vor oferi reduceri semnificative la pachetele oferite!

TARGUL DE TURISM de la GRAND MALL SATU MARE va incepe cu aceasta editie sa fie un punct de reper in calendarul evenimentelor sătmărene.
Conceptul acestui targ este de a reuni agentii de turism, hoteluri si pensiuni, locuri de agrement, institutii implicate in promovarea turismului atat din tara cat si din strainatate.
Potentialul pe care ni-l ofera pozitionarea orasului precum si interesul in crestere al romanilor fata de destinatiile din strainatate dar si al strainilor pentru destinatiile turistice romanesti ne motiveaza sa creea cadrul necesar unui asemenea eveniment.
Editia din 2013 va avea loc in perioada 12 – 14 aprilie, in Sala Grand a Grand Mall Satu Mare. Şi-au anuntat prezenta Consiliul Judetean Satu Mare, Primatia Tasnad, toate agentiile de turism locale (pentru prima data impreuna la un targ de turism local) precum si locuri de agrement din Ungaria si tara noastra.
Vizitatorii vor avea in fata lor oferte atractive de vacanta concepute dupa bugetul lor. Reducerile oferite de participanti pe perioada targului si tombola cu premii vor creste interesul sătmărenilor faţă de targul de turism.
Sunteţi invitati sa intrati in atmosfera vacantei incepand cu targul de turism de la Grand Mall Satu Mare din 12 – 14 aprilie 2013!!!

Mai multe detalii: http://www.grand-mall.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 510
Cuvinte cheie: Satu Mare

Eveniment postat de organizator

marius crisan

Adaugat in urma cu 2961 zile, 28 Mar. 2013

Adaugat de mariuscrisan

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

  • Ai ceva de zis?

    .