poze wedding expo bridal show

Wedding EXPO & Bridal SHOW

Satu-Mare , Satu Mare. Vineri 1 Februarie 2013 13:00 - Duminică 3 Februarie 2013

Categorii: Targuri

Primul târg de nunţi din acest an va avea loc în 1 februarie

Show Time Entertainment Factory organizează Târgul de Nunti in perioada 1 – 3 Februarie 2013, Satu Mare
Evenimentul va avea loc în Complexul DANA (parter), situat pe B-dul Independenţei 14A.
Târgul de Nunţi Wedding EXPO & Bridal SHOW este la a II-a ediţie şi încearcă să creeze o tradiţie, să-şi găsească un loc în agenda evenimentelor importante din oraş şi să prezinte într-un mod profesionist cele mai noi tendinţe în organizarea de evenimente festive.
Expozanţi vor prezenta ultimele tendinţe în rochii de mireasă, costume pentru miri, accesorii şi rochii de seară. Tot în cadrul evenimentului agenţiile organizatoare de evenimente îşi vor arăta măestria în amenajarea spaţiilor, cofetăriile şi laboratoarele de specialitate în fabricarea celor mai delicioase prăjituri şi torturi, iar studiourile foto-video în conceperea celor mai originale invitaţii şi albume. Oferta evenimentului va fi completată de firme de sonorizare, restaurante, servicii de catering şi agenţii de turism care au pregătit variate oferte pentru luna de miere.
Fiecare eveniment trebuie să reprezinte un moment special, de aceea expozanţii vor oferi vizitatorilor şi pachete promoţionale pentru toate buzunarele, ajutând astfel ca petrecerea mult visată să devină realitate.
Deschiderea oficială pentru oficalităţi, invitaţi şi mass-media va avea loc vineri de la ora 12:00, iar pentru publicul vizitator de la ora 13:00. Sâmbătă şi duminică expozanţii îi aşteaptă pe vizitatori între orele 10:00 – 18:00.

Comenteaza pe Facebook
olimpia

Adaugat in urma cu 3461 zile, 07 Ian. 2013

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

  • Ai ceva de zis?

    .