poze  zilele recoltei media 06 07 octombrie 2018

"ZILELE RECOLTEI MEDIAȘ " 06 - 07 OCTOMBRIE 2018

Sibiu , Medias. Sâmbătă 6 Octombrie 2018 09:00 - Duminică 7 Octombrie 2018
Piata Corneliu Coposu

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 1000/3000

Petrecere mare weekend-ul acesta in Medias, in Piata Corneliu Coposu, sambata 6 octombrie si duminica 7 Octombrie, cu show-uri gastronomice inedite, surprize si concursuri pe cinste si spectacole muzicale pentru toate gusturile!

Festivalul "ZILELE RECOLTEI MEDIAS" aduce cei mai în vogă artiști și un tezaur de bunătăți culinare, un spectacol al toamnei, specific sezonului recoltei!
Dam start petrecerii Sambata, 06 Octombrie, cu un recital extraordinar care va ajunge direct la sufletele voastre, cu doi artisti foarte indragiti, CATALIN DOINAS si ADINA ROSCA, urmand ansamblul FLORILE TARNAVELOR si recital COSMINA FULEA. BENONE SINULESCU va urca pe scena in fata dumneavoastra, cu un spectacol deosebit de petrecere, seara fiind incheiata cu recitalul frumoaselor artiste BAMBI, dupa care am pregatit pentru toti tinerii petrecareti un program de clubbing alaturi de DJ KILLER & MC DARIUS!
Tot sambata, inca de dimineata, surprizele se tin lant: in cadrul concursului "GOSPODARUL PIEȚEI", va fi premiat cel mai frumos stand expozițional cu legume de toamna, concursuri pentru cei mici de sculptat dovleci, demonstrații de stors mustul în lin tradițional și zdrobitul strugurilor în picioare, de către tinere fete îmbrăcate în port popular, iar in cadrul concursului "CĂMARA DE TOAMNA" se va premia cel mai frumos borcan cu murături, care se va expune ulterior în piață, cea mai gustoasa și ingenioasa rețetă de zacusca, și preparatul magiunului de prune în mod tradițional, după rețeta traditionala.
Ziua de Duminica, 07 Octombrie o vom aloca preparatelor de toamna, show-urilor culinare inedite pregatite inca de la prima ora, tocana de batal la ceaun, berbecuți la protap, iar seara ne va aduce Mega surprize!!
Deschidem seria spectacolelor cu un program folcloric deosebit, susutinut de indragiti artisti ai zonei, ansamblul folcloric PURTATA Medias si ansamblul folcloric CUNUNA BLAJELULUI, urmand un recital al formatiei DINAMIC BAND MEDIAS, dupa care INA TODORAN si MARIA BUTILA ne vor oferi recitaluri de exceptie.
O alta surpriza va fi indragitul artist ION de RO-MANIA, cu un concurs de karaoke atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, si incheiem glorios cu o mare surpriza pentru voi toti - Recital extraordinar PUIU CODREANU, cei mai tineri continuand petrecerea alaturi de DJ KILLER & MC DARIUS!
Pe langa toate aceste surprize, vor fi prezenti zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii ce va vor oferi cele mai gustoase preparate, fructe, legume, dulciuri si dulceturi, carnuri aromate, un tezaur de bunatati culinare. Nu vor lipsi nici mesterii populari prezenti la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramica, hand-made, produse textile, marochinarie,etc.
Intrarea este liberă!
Vă aşteptăm cu drag!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 952

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 2026 zile, 03 Oct. 2018

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .