poze festivalului berii media

FESTIVALULUI BERII MEDIAȘ

Sibiu , Medias. Vineri 26 August 2022 09:00 - Duminică 28 August 2022
Piata Corneliu Coposu

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 0/2000

Dăm start numărătorii inverse la o nou ediţia a FESTIVALULUI BERII, în Municipiul Mediaş, Piaţa Corneliu Coposu. Acelaşi concept, muzica bună, bere, atmosfera şi dans, într-un weekend deosebit, de vineri, 26 august şi până duminica 28 august. Ia-ți prietenii cei mai buni, îmbracă-te de festival și pregătește-te de cea mai mare petrecere a anului, pentru că polul distracţiei se muta timp de trei zile la Mediaş! Vă întâmpină energia pozitivă, diverse activități recreative, distracție, concerte și momente pentru întreaga familie! Anul acesta, petrecerea și voia bună vor fi asigurate de artiști și muzică de calitate, spectacole excepționale la scenă deschisă, degustări de mâncăruri delicioase, de notă maximă, bere reece și multăă... în mii de butoaie, show-uri excepționale și cel mai mare și frumos parc de distracții pentru cei mici!!!

Cu scopul de a continua tradiţia şi de a reda atât cetăţenilor oraşului cât şi turiştilor atmosfera unui festival contemporan, evenimentul va cuprinde SPECTACOLE MUZICALE pentru toate gusturile, un tezaur de BUNĂTĂȚI CULINARE şi preparate tradiţionale şi un MEGA PARC DE DISTRACŢII!
Peisajul de sărbătoare va cuprinde o selecţie de produse autentice, de gusturi tradiţionale, de savori intense şi neaşteptate, o paletă gastronomică diversificată cu specialități delicioase, pe care le veţi observa imediat, fiindcă ies din tiparul cu care suntem obişnuiţi. De exemplu, produse la grătar şi cărnuri ce se poate frige la jar, de oaie, porc, pui sau vită, la hamsii, cartofi și specialităţi, toate lângă o halbă de bere, vin sau doar apă și suc. Nu vor lipsi nici dulciurile tradiţionale şi internaţionale, plăcinte, gogoşi, clătite, prăjituri de casă, acadele, ciocolata artizanală, îngheţată şi multe alte dulcegării!
PROGRAMUL EVENIMENTULUI:
Vineri – 26 august
Recital folcloric cu invitații:
Eugen Mihăilă
Ovidiu Homorodean
Oana Tomoiaga
Ionela Guzic
Iris (Cristi Minculescu)

Sâmbătă – 27 august
Recital folcloric cu invitații:
Traian Stoiță
Surorile Daciana şi Suzana Vlad
Iulia Merca
Trupa Dinamic
Antonio Pican
Clubbing Cu Dj Axxy

Duminică – 28 august
Recital Folcloric Cu Invitații:
Aurelian Suciu
Ina Todoran
Costel Popă
Ovidiu Furnea
Nicole Cherry

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 414

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 610 zile, 23 Aug. 2022

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 153

  • Ai ceva de zis?

    .