poze artfest paltinis 2012

ArtFest Paltinis 2012

Sibiu , Paltinis. Duminică 26 August 2012 - Duminică 9 Septembrie 2012

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

ArtFest Paltinis 2012 se desfasoara anual in locatia Green Plaza - Pensiunea Rafael, una dintre cele mai exclusiviste locatii din Statiunea Palinis-Sibiu.

Festivalul se va desfășura pe 5 secțiuni distribuite în 2 părți 26 august - 31 august și 1 septembrie - 9 septembrie 2012, conform programului atașat.
ArtFest se dorește a fi un fenomen cultural care să capete o tradiție pe măsură ce se reediteaza an de an. De la piesele de teatru care vor avea loc în fiecare zi până la concertele cu muzică de cea mai bună calitate și interpreți de prestigiu, ArtFest se adresează acelora care vor să trăiască 14 zile de cultură și artă în mijlocul pădurilor de brazi la 1400 m altitudine.

După-amiezele vor fi presărate de expoziții de artă vizuală, vernisaje, ateliere și seminarii de filosofie și literatură, iar serile se vor încheia cu concerte și chiar expoziții de design vestimentar și paradă de modă. În același timp 5 artiști profesioniști vor pune în operă lucrări de pictură, grafică și sculptură, transformând locația într-un atelier viu în care participanții pot lua parte activ, ca și modele sau parteneri ai artiștilor.

Toate acestea vor face din ArtFest un fenomen cultural-artistic de prestigiu prin participanții săi și programul propus, mai ales că se desfășoară în apropierea orașului cu cele mai multe evenimente culturale din Romania - Sibiu.

Mai multe detalii: http://www.eventim.ro/ro/bilete/art-fest-paltinis-green-plaza-pensiunea-rafael-426404/performance.html

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4289 zile, 28 Iul. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .