poze transilvania tattoo expo la sibiu

Transilvania Tattoo Expo la Sibiu

Sibiu , Sibiu. Vineri 12 August 2011 - Duminică 14 August 2011

Categorii: Alte Evenimente

Transilvania Tattoo Expo, cea mai mare convenție internațională de tatuaje din România, revine la Sibiu între 12 și 14 august.

Ajunsă la cea de-a treia ediție, Transilvania Tattoo Expo, cea mai importantă convenție internațională din România, vine în acest an cu o schimbare totală la față. Vechiul decor, Sala Transilvania, a fost abandonat în favoarea unui spațiu central, mult mai potrivit unei convenții de tatuaje. Timp de trei zile, la Cercul Militar, unii dintre cei mai buni artiști tatuatori din lume își vor lăsa amprenta pe trupurile amatorilor, cu piercinguri și tatuaje unicat. Ediția din acest an aduce la Sibiu cel mai bun line-up de artiști sosiți vreodată în România pentru o convenție de tatuaje. John Montgomery, Robert Hernandez sau Victor Portugal sunt deja legende printre tatuatorii din întreaga lume. Și vin la Sibiu pentru un spectacol total de imaginație și culoare. Convenția va fi deschisă vineri și sâmbătă, între orele 12 și 22 iar duminică între orele 12 și 20.
Biletele de intrare costă pentru această ediție 15 lei pentru o zi și 30 lei abonamentul pentru toate cele trei zile de festival. Amatorii de tatuaje au șansa de a-și întipări pe piele tatuaje realizate de cei mai buni artiști ai genului la prețurile practicate în studiourile din România. La sfârșitul fiecărei zile, organizatorii vor acorda premii celor mai buni artiști, premii împărțite pe mai multe categorii. Artiștii pot participa la concurs îndeplinind câteva condiții, ca tatuajul să fie terminat la momentul prezentării pe scenă, ca tatuatorul să sa fie înregistrat cu un stand la convenție și să fie prezent în timpul decernării premiilor.

Programul Transilvania Tattoo Expo:

Vineri

- Best of Day

- Best of Traditional

Sâmbătă

- Best Of Black and Grey

- Best Of Color

- Best Of Realistic

- Best of Day

- Best of Horror

Duminică

- Best Of Large

- Best Of Small

- Best Of Day

- Best Of Show

Mai multe detalii: http://www.oradesibiu.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 872
Cuvinte cheie: Sibiu
radu anton

Adaugat in urma cu 3250 zile, 07 Iul. 2011

Adaugat de Radu2.0

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1517

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2020

ARTmania Festival 2020

Sibiu, Sibiu. 24 Iul 2020 - 25 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .