poze stagiul international de taekwon do sibiu 2015

Stagiul Internaţional de Taekwon-do Sibiu 2015

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 19 Septembrie 2015 09:00 - Duminică 20 Septembrie 2015
Sala Transilvania

Categorii: Conferinte si Seminarii , Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 200/300

Legendarul Maestru Jurek Jedut vine în România pentru a susţine Stagiul Internaţional de Taekwon-do Sibiu 2015

În luna septembrie, sportivii şi fanii taekwon-do-ului au extraordinara şansă de a descoperi secretele care construiesc campioni în taekwon-do şi de a lua lecţii de la unul dintre cei mai recunoscuţi şi mai buni antrenori din lume, Maestrul Jurek Jedut (VIII Dan) din Polonia. Seminarul tehnic, denumit Stagiul Internaţional de Taekwo-do Sibiu 2015 va avea loc în Sibiu, în perioada 19-20 septembrie 2015 la Sala Transilvania şi este organizat de Federaţia Română de Taekwon-do ITF şi PUMA Club Sibiu.

Conţinutul seminarului este plănuit de Maestrul Jedut şi va conţine în mare: tehnici de bază în taekwon-do, sfaturi pentru o condiţie fizică de excepţie, combinaţii de lovituri şi tehnici de luptă şi tull.

Seminarul este deschis participării tuturor sportivilor români interesaţi, care sunt afiliaţi Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, precum şi tuturor sportivilor din afara ţării afiliaţi la Federaţia Internaţională de Taekwon-do ITF.
Acest stagiu tehnic este pentru practicanţii de taekwon-do un mijloc ideal de a se perfecţiona, pentru a obţine astfel rezultate la nivel internaţional.
Maestrul Jurek Jedut (VIII Dan) este directorul tehnic al Asociaţiei Poloneze de Taekwon-do, fostul antrenor al celebrului lot naţional de Taekwon-do al Poloniei şi antrenor al celebrului sportiv Jaroslaw Suska, de 5 ori campion mondial, de 19 ori campion european şi de 20 de ori campioan naţional la tull, cel mai bun sportiv tehnic din istoria Taekwon-do-ului polonez şi instructor al Clubului MKS Lewart Lubartow. Datorită gloriei celor precum Jaroslaw Suska, Maestrul Jurek Jedut a fost supranumit “Formatorul de campioni”.

În fiecare an, Maestrul Jedut susţine seminarii în diferite colţuri ale lumii, împărtăşind din experienţa sa miilor de sportivi practicanţi de taekwon-do, iar acum a sosit timpul să ia parte şi la un stagiu tehnic de taekwon-do în România, în pitorescul oraş Sibiu din inima Transilvaniei – oraş - fostă capitală culturală europeană.

Stagiul Internațional de Taekwondo Sibiu este o acțiune inclusă pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu 2015 și susținută strategic de Consilul Local prin Primăria Municipiului Sibiu şi de Ministerul Tineretului şi Sportului. Parteneri ai Federaţiei: ANDU, Gama. Parteneri de eveniment: Boromir, Golden Tulip, Promo Management, Tymbark, Sibiu 100%.

Mai multe informaţii pe website www.taekwondo-itf.ro şi pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/FRTaekwondoITF.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1650358415181283/

Comenteaza pe Facebook
laura popa

Adaugat in urma cu 3086 zile, 11 Sep. 2015

Adaugat de Laura Popa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
sibiu comedia femei bune pentru barbati nebuni

Sibiu: Comedia „Femei bune pentru barbati nebuni"

Sibiu, Sibiu. Miercuri 6 Martie 2024
sibiu comedia divor in ziua nun ii

Sibiu: Comedia „Divorț în ziua nunții”

Sibiu, Sibiu. Marţi 27 Februarie 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .