poze sal rachele la sibiu 18 21 august 2018

Sal Rachele la Sibiu 18 - 21 August 2018

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 18 August 2018 10:00 - Marţi 21 August 2018

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 50/100

Sal Rachele la Sibiu 2018

Sal Rachele este un pionier in domeniul dezvoltarii umane, cu peste 40 de ani de experienta in auto-imbunatatire, dinamica mintii, meditatie, renaștere, vindecare psihică si intuitivă, muzică transformatoare si diverse terapii. El este autorul a șase cărți, printre care "Viața la frontiera cunoașterii", "Transformări planetare și dincolo", "Pământul se trezește: Profeția 2017-2030", "Integrarea sufletului", "Istoria reală a pământului" , "Misterul timpului". El este, de asemenea, un pianist cu înregistrări de muzică vindecătoare. Sal călătorește la nivel mondial, aducând ateliere de lucru și seminarii de vârf.
El este fondatorul Timeline Healing, o terapie nouă și puternică și este co-fondator al Școlii de Mistere Sananda, un program continuu coordonat de Sananda. Sal facilitează citiri clarvăzătoare și vindecări temporale.Sal are o practică privată în SUA. Pentru mai multe informații despre fundalul și munca lui Sal, vizitați http://www.salrachele.com/

Program:
18 August - Integrarea avansată a sufletului.
Atelier de o zi - Durată: 8 ore.
Orar: 10:00 - 18:00

Acest atelier explorează în profunzime multe aspecte fascinante și minunate ale sufletului și călătoria sa prin cosmos. Vom arăta în detaliu ce se întâmplă între viețile noastre și cum conștiința voastră determină lumile pe care le vizitați și experiențele pe care le aveți când părăsiți planul terestru.
În acest atelier intens, Sal și ghizii săi spirituali Fondatorii, vor examina fragmentarea sufletului, fenomenul „walk-in”, tulburări precum suflete multiple versus personalități multiple, și multe alte subiecte fascinante.
Vi se vor da instrumentele și tehnicile pentru restaurarea puterii voastre și pentru integrarea multor fațete ale sufletului vostru. Te trezești la adevărul nelimitat al ființei tale. Sal va canaliza Fondatorii, care sunt ființe din dimensiunea a 12-a de lumină pură.
Vino pregătit pentru transformare.

19 August - Împuternicirea. Cum să revendici puterea personală și cum să o folosești.
Atelier de o zi - Durată: 8 ore.
Orar: 10:00 - 18:00
Vă invităm la un atelier puternic în care Fondatorii ne vor împuternicii Prezența cu înțelepciunea Lor. Fondatorii sunt ființe din dimensiunea a 12-a de lumină pură. Vor fi dezbătute subiecte precum puterea autentică, mecanica puterii, cum să redobândim puterea interioară și cum să o folosim pentru cea mai înaltă bunăstare, fericire și creștere sufletească.

20-21 August - Certificare Timeline Healing
Cursul de bază - Durată: 16 ore - 8h/zi.
Orar: 09:00 - 18:00.

Vindecarea liniei temporale (Timeline Healing) este una dintre cele mai puternice forme de terapie practicată astăzi pe Pământ. Combină elemente de psihoterapie, regresie în vieți anterioare, recuperarea sufletului, recadrare, si alte tehnici de vindecare holistică si spirituală. Clienții au raportat, în multe cazuri, că doar cateva ședințe de vindecare a liniei temporale au fost mai eficiente la eliberarea de traumă și programarea emoțională negativă decât ani de terapie tradițională.
Fizica cuantică a dovedit că timpul și spațiul au multe calități deosebite. Principiul de entanglementare cuantică demonstrează în esență că timpul este o iluzie și că trecutul, prezentul și viitorul pot fi schimbate. Vindecarea liniei temporale este similară cu regresia în vieți trecute, refractarea psihologică și munca de recuperare a sufletului. În timpul unei sesiuni, individul are ocazia să meargă în trecut, să-și viziteze viețile trecute și să le dea vindecare și înțelepciune. Aceasta implică o parte din voi venind din viitor (prezent) vizitând sinele din viața trecută aflat în evoluție. Sufletele care au primit vindecarea liniei temporale au raportat modificări la nivel celular, rezolvarea fobiilor și chiar rapoarte despre inversarea genetică a maladiilor de lungă durată, a malformațiilor congenitale, a maladiilor cronice și a altor boli așa-numite “incurabile”. (Sal nu face declarații medicale privind vindecarea liniei temporale.)

Acum, intr-un singur weekend poți învăța cum să devi un vindecător al liniei temporale și să te alături unei comunități în creștere de practicanți din toată lumea.
Care sunt cerințele pentru a deveni un terapeut prin vindecarea liniei temporale?
Un angajament puternic în a ajuta pe ceilalți și pe tine. O dorință să vezi o lume fericită și vindecată. O voință puternică în a te elibera de vechile tipare de gândire și comportamentale și să îi asiști și pe alții în acest proces.
A avea experiență ca terapeut este de ajutor, dar nu necesar. Este de asemenea minunat dacă ai experiență în vindecarea psihică și spirituală. Intuiția este necesară, dar vestea cea bună este că suntem cu toții intuitivi, așa că ești deja calificat.
În cadrul cursului, vei avea oportunitatea de a acumula experiență practică, lucrând cu colegii studenți. Practicanții se întâlnesc regulat, o data pe lună, online.
Ca toate tehnicile, vindecarea liniei temporale este cea mai eficientă cand este practicată des. Vei avea oportunitatea să începi cu familia și prietenii și să construiești o practică de succes.
Vindecarea liniei temporale este un instrument puternic de adaugat in geanta ta de instrumente de vindecare.
Mai multe detalii www.evolva.org/timeline-healing/

Pentru costuri accesează www.evolva.org/salrachele/informatii/
Plățile sunt nerambursabile dar pot fi aplicate pentru evenimentele și serviciile viitoare.

Recomandăm ca ținuta să fie lejeră pentru a fi cât mai relaxați în timpul meditațiilor. De asemenea, recomandăm parcurgerea cărților publicate de autor si a articolelor publicate pe pagina de facebook a evenimentului pentru stabilirea unei vibrații cât mai înalte în câmpul dumneavoastră. Pentru aceasta recomandăm și un regim de curățare a trupului, a minții și a sufletului, preliminar participării la eveniment. Toate acestea ajută la asimilarea și integrarea informațiilor și a vibrațiilor transmise în cadrul atelierelor și cursurilor.

Vă binecuvântăm și vă invităm alaturi de noi în cel mai important eveniment spiritual al anului în Romania.

Noi suntem UNUL!

Mai multe detalii: https://evolva.org/salrachele/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1563
razvan

Adaugat in urma cu 2037 zile, 13 Mai. 2018

Adaugat de Sal Rachele Romania

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
doua inimi raoul valentin sanfira sibiu

DOUA INIMI – RAOUL & VALENTIN SANFIRA Sibiu

Sibiu, Sibiu. Marţi 19 Decembrie 2023
dirty shirt oldies pub sibiu

Dirty Shirt @ Oldies Pub Sibiu

Sibiu, Sibiu. Sâmbătă 17 Februarie 2024
concert de colinde cu paula seling la sibiu

Concert de colinde cu Paula Seling la Sibiu

Sibiu, Sibiu. Marţi 12 Decembrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .