poze traieste intentionat

Traieste intentionat!

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 20 Noiembrie 2021 10:00 - Sâmbătă 20 Noiembrie 2021
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/100

Cum sa inlocuiesti obiceiul de a amana cu

Acest program este o experiență practică, transformatoare

Profită ACUM de ocazie Investește zece minute din timpul tău și parcurge prima ședință – oferită cadou - a acestui program.

Este o realitate faptul că luăm decizii cu partea conștientă a minții, dar acționăm sub impulsul părții subconștiente a ei. De aceea este atât de necesar să intervii asupra convingerilor, a perspectivelor și a setărilor mentale, asupra imaginii pe care o ai despre tine însuți și despre potențialul tău.

Acest program îți oferă ghidarea necesară pentru a reuși să atingi cauzele rezultatelor tale, să îți înlocuiești convingerile limitative cu perspective care îți susțin rezultatele și care te provoacă să acțțonezi diferit.

La finalul acestei călătorii vei primi bonus o ședință de coaching 1 la 1 care îți va oferi claritatea și mediul necesar în care noile tale decizii sunt hrănite, încurajate, susținute să se materializeze și să creeze rezultatele așteptate.

Rezultatele pe care ți le dorești se nasc în gândirea ta – de unde declanșează emoții și atitudini, care apoi se transformă în acțiuni și comportamente. Singure, intențiile bune nu produc rezultate. Principalul factor care declanşează transformarea este acţiunea. Primul lucru care se transformă când acţionezi eşti tu însuţi și perspectiva ta – din a fi axată pe dorințe la a fi axată pe fapte.

Cele 10 ședințe ale acestui program se constituie – prin exercițiile practice pe care le conțin – în provocări concrete la acțiuni menite să splulbere blocajele și gândirea limitativă - și sunt bazate pe situațiile tale personale de viață.

Se spune că fiecare oportunitate este înconjurată, ambalată într-o problemă – trebuie să ai tăria de caracter să înfrunți problema ca să ajungi la oportunitate. În acest fel orice întrebare conține și răspunsul – și de aceea îl vor găsi doar căutătorii – cei curajoși, perseverenți, curioși și lipsiți de egocentrism și autosuficiență– te invit să fii unul dintre ei!

Iată aici niște idei "numai bune" de reținut

Vei primi bonus o ședință de coaching 1 la 1, la finalizarea programului.

Cea mai mare provocare cu care te confrunți de fapt nu este lipsa resurselor ci renunțarea (amânarea, neglijarea, ignorarea) tocmai la ceea ce te-ar face conștient(ă) de resursele tale.

Rezultatele - atât cele pe care le ai, cât și cele pe care ți le dorești - se nasc în gândirea ta susținută de emoțiile tale

Singure, intențiile bune nu produc rezultate.

Fiecare oportunitate este înconjurată, ambalată într-o provocare - accept-o și vei descoperi oportunitatea!

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/traieste-intentionat-120/201

Pret bilet: 247 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 573
mihaela

Adaugat in urma cu 1060 zile, 31 Mai. 2021

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 217

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
targul de paste sibiu 2024

Targul de Paste Sibiu 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Apr 2024 - 7 Mai 2024
targul de carte gaudeamus la sibiu 2024

Targul de carte Gaudeamus la Sibiu - 2024

Sibiu, Sibiu. 14 Aug 2024 - 18 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .