poze vernisajul expozi iei mirrors of brancu i la sibiu
poze vernisajul expozi iei mirrors of brancu i la sibiu poze vernisajul expozi iei mirrors of brancu i la sibiu poze vernisajul expozi iei mirrors of brancu i la sibiu

Vernisajul expoziției MIRRORS of BRÂNCUȘI la Sibiu

Sibiu , Sibiu. Duminică 22 August 2021 16:00
Cercul Militar SIBIU (Sala Festivă)

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Festivaluri , Alte Evenimente

Duminică, 22 august 2021, ora 16:00 vă invităm să luați parte la vernisajul expoziției MIRRORS of BRÂNCUȘI la Cercul Militar SIBIU în cadrul celei de a 28-a ediții a FITS.

Expoziția multimedia Mirrors of Brâncuși este un proiect care urmărește să surprindă esența sculptorului român printr-o serie de instalații și de experiențe bazate pe opera lui Constantin Brâncuși.

Proiectul este organizat de Fundația Art Production, Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă și Christian Westblikk, cu sprijinul JTI și al Muzeului Național al Țăranului Român.

Mirrors of Brâncuși dorește să lase oamenilor o amprentă mai puternică și mai concretă asupra a cine a fost Brâncuși, dar și o raportare la alte concepte și definiții, mai apropiate de esența omului și artistului Brâncuși.

Proiectul urmărește conceptele de bază ale creației lui Brâncuși și le transpune în noi tehnologii pentru ca tu să ai ocazia să experimentezi cu ideile care au servit drept inspirație pentru sculptor, dar și să privești în opera lui ca într-o oglindă personală.

Verticalitate, complexitate ascunsă în linii simple, emoție și reîntoarcere către sine – asta veți descoperi în cadrul expoziției Mirrors of Brâncuși.

Curator: Silvana Dulama-Popa, scenograf: Diana Miroșu, lighting designer: Alin Popa, muzica: Zoli Toth, video: Dilmana Yordanova și Ovidiu Eftimie, foto: Iulian Dinu.

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.
Programul RO-CULTURA este implementat de Ministerul Culturii prin Unitatea de Management a Proiectului.

Mai multe detalii: https://mirrorsofbrancusi.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 208

Eveniment postat de organizator

art production

Adaugat in urma cu 468 zile, 21 Aug. 2021

Adaugat de art-production

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 214

  • Ai ceva de zis?

    .