poze artboutique 2012 in sibiu

ArtBoutique 2012 in Sibiu

Sibiu , Sibiu. Vineri 1 Iunie 2012 10:00 - Duminică 3 Iunie 2012
Galeria Habitus, Piața Mică nr.4

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

expozitie handmade

Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul își propune să ofere sibienilor o alternativă la comerțul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio și accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

Evenimentul va avea loc la începutul lunii iunie, în perioada 1-3 iunie, într-o locație devenită deja tradițională pentru organizarea acestui târg, Galeria Habitus din Piața Mică nr.4 (subsolul Bisericii Romano-catolice). Artiștii care doresc să își prezinte ultimele creații în cadrul târgului de handmade de la Sibiu, se pot înscrie pe site-ul evenimentului: www.artboutique.org . Înscrierile se fac în perioada 5 – 25 mai în limita a 35 de locuri disponibile.

Pentru a menține standardul evenimentului, ca în fiecare an, selecția participanților se va face după reguli foarte stricte. Validarea înscrierii se va face doar în cazul în care lucrările se încadrează într-una din categoriile acceptate de către organizatori pentru această ediție: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, tricotaje, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse Bio, articole pentru copii, artă culinară.

Persoanele interesate să participe sunt rugate să trimită un email pe adresa: office@artboutique.org, cu subiectul: „cerere înscriere v.10” și minim 5 poze cu fiecare produs realizat, urmând să primească spre completare un formular de înscriere.


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1154
Cuvinte cheie: Sibiu
iulius cezar

Adaugat in urma cu 2820 zile, 08 Mai. 2012

Adaugat de valahul

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2249

Alte Evenimente din Sibiu
targul apicol sibiu 2020

TARGUL APICOL SIBIU 2020

Sibiu, Sibiu. 29 Feb 2020 - 1 Mar 2020
curs mdc productivity and profitability improvement

Curs MDC: Productivity and Profitability Improvement

Sibiu, Sibiu. 5 Mar 2020 - 6 Mar 2020
curs controlling costing budgeting cost reduction

Curs Controlling - Costing, Budgeting & Cost Reduction

Sibiu, Sibiu. 19 Feb 2020 - 21 Feb 2020
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Sibiu, Sibiu. Miercuri 12 Februarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .