poze toamna baroca 2013 la avrig

Toamna Baroca 2013 la Avrig

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 5 Octombrie 2013
Palatul Brukenthal, Avrig

Categorii: Festivaluri , Alte Evenimente

Contese si conti, baroni si baronese, muschetari si personaje mai mult sau mai putin de poveste, o sa isi dea intalnire sambata 5 octombrie 2013, la Palatul Brukenthal de la Avrig, pentru a participa la a 5-a editie a Festivalului "Toamna baroca la Avrig".

Dupa succesele recunoscute pe plan national si international, prin organizarea expozitiilor de arta plastica de anul acesta la Institutele Culturale Romane din Budapesta si Szeged, Galeriile de arta “Transilvania” din Brasov organizează în data de 5.10.2013 Salonul National de Arta “Arts & Wine” la Palatul Brukenthal – Resedinta de vara a Baronului, din Avrig, eveniment de exceptie inclus oficial in programul festiv, unic in Europa - “Toamna baroca”.
Va fi o zi minunata, cu adevarat deosebita, petrecuta într-un decor ce te pote duce foarte usor cu gândul la poveste, o zi în care complexul de la Avrig se va deschide spre vizitatori.
Evenimentele acestei zile vor fi filmate si fotografiate, fiind totodata difuzate si promovate in mass-media la nivel national, international si pe site-urile oficiale ale colaboratorilor si partenerilor nostri. Participarea la acest eveniment va va ajuta pe plan artistic in timp dar si financiar deoarece lucrarile vor fi expuse la Palat timp de doua luni, fiind vizionate de sute de turisti si invitati, vor fi promovate si spre vanzare, ajutand astfel la cresterea si recunoastrerea cotei dvs pe piata de arta nationale si internationale. Fiecare expozant va primi un Atestat oficial din partea organizatorilor (Palatul Brukenthal si Galeriile de arta “Transilvania” din Brasov) – act care va cantari/conta foarte mult in portofoliul personal de artist. Totodata, artistii care doresc, sunt invitati oficial sa ni se alature in ziua acestor evenimente magice, unde pot cunoaste si intra in legatura si cu invitatii de onoare, participand chiar si la mesele si degustarile de vin organizate de noi si partenerii nostri in acea zi la Palat (costumatia de tip baroc ar trebui sa fie obligatorie pe intreaga perioada a zilei si serii de bal, insa …fiecare va puteti prezenta dupa cum doriti si posibilitati, totusi, intr-o maniera eleganta).

Mai multe detalii: http://iasi.inoras.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3854 zile, 30 Sep. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
targul de paste sibiu 2024

Targul de Paste Sibiu 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Apr 2024 - 7 Mai 2024
targul de carte gaudeamus la sibiu 2024

Targul de carte Gaudeamus la Sibiu - 2024

Sibiu, Sibiu. 14 Aug 2024 - 18 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .