poze sibiu winter challenge
poze sibiu winter challenge poze sibiu winter challenge

Sibiu Winter Challenge

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 26 Decembrie 2015 10:00 - Sâmbătă 26 Decembrie 2015
pârtia Arena Platoş din Păltiniş

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 100/500

Pe 26 decembrie, Sibiu Winter Challenge revine la Arena Platoş

A treia ediție a evenimentului Sibiu Winter Challenge va avea loc sâmbătă, 26 decembrie 2015, între orele 10.00 și 17.00 la pârtia Arena Platoș din stațiunea Păltiniș. Sibiu Winter Challenge este ultimul eveniment pe acest an din seria Sibiu Challenge şi îşi propune să provoace lumea la mişcare într-o locaţie de poveste. Evenimentul îmbină activitățile specific sporturilor de iarnă, oferind participanților toate condițiile pentru practicarea unui sport de iarnă , de la infrastructură sportivă până la îndrumare specializată.

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați să ia parte în cea de-a doua zi de Crăciun, în intervalul orar 10.00-17.00, la o adevărată “mini-olimpiadă de iarnă”, în cadrul căreia vor putea participa gratuit la diversele activități coordonate de instructori specializați: zona de săniuş, zonele de schi & snowboard monitor, pentru începători şi avansaţi, zona de hockey pe zăpadă şi cea dedicată activităților pentru copii (castele gonflabile, swingball).
Copiii sau adulţii care doresc să se iniţieze în schi şi snowboard sau cei avansaţi care vor să se perfecţioneze în cadrul acestor sporturi, vor avea la dispoziţie câte o zonă dedicată, unde instructorii specializaţi vor oferi lecţii gratuite, înscrierea realizându-se la faţa locului.

Sibiu Winter Challenge, organizat de PUMA Club, este cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de pârtia Arena Platoș, Arka Park Păltiniş, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu, Promo Management. Parteneri de eveniment: Aria Sport, Andu, UCM, Boromir, Feleacul, Biteco, Sibiu 100% şi Radio Impuls.
Proiectul urmărește dezvoltarea unei atitudini pro-sport la nivelul comunității sibiene și promovarea desfăşurării sporturilor de iarnă într-un cadru organizat.

Mai multe informații legate de modul de desfășurare a evenimentului pot fi găsite pe pagina de Facebook: www.facebook.com/SibiuChallenge.ro sau pe site-ul www.acceptaprovocarea.com.

Mai multe detalii: http://www.acceptaprovocarea.com

Comenteaza pe Facebook
laura popa

Adaugat in urma cu 2987 zile, 20 Dec. 2015

Adaugat de Laura Popa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
sibiu comedia femei bune pentru barbati nebuni

Sibiu: Comedia „Femei bune pentru barbati nebuni"

Sibiu, Sibiu. Miercuri 6 Martie 2024
sibiu comedia divor in ziua nun ii

Sibiu: Comedia „Divorț în ziua nunții”

Sibiu, Sibiu. Marţi 27 Februarie 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .