poze activitatea trupei de arta medievala cavalerii cetatii rosii din sibiu

Activitatea trupei de artă medievală "Cavalerii Cetăţii Roşii" din Sibiu

Sibiu , Sibiu. Vineri 18 Iunie 2010 - Duminică 20 Iunie 2010

Categorii: Festivaluri

Cavalerii Cetăţii Roşii vor participa la Festivalul Rockin

Trupa de artă medievală "Cavalerii Cetăţii Roşii" din Sibiu a participat la Festivalul Internaţional "Crana Historica" din oraşul Kronach, Germania, festival ce a avut loc în perioada 22-24 mai 2010. Sibienii au fost invitaţi de Cronacher Ausschuss Compagnie, din Kronach, trupă ce a fost prezentă pentru prima dată anul trecut în Sibiu.
Pe toată perioada festivalului, trupa medievală Cavalerii Cetăţii Roşii a susţinut cinci animaţii de zi, prin care au surprins publicul german cu demonstraţii de mânuire a armelor şi lupte.
„Pe parcusul zilei publicul ce a participat la festival a vizitat tabăra medievală şi a avut posibilitatea să testeze recuzita noastră. Noi i-am întâmpinat cu multă plăcere şi am fost foarte deschişi la toate întrebările lor. De asemenea, am organizat trageri cu arcul şi i-am iniţiat în mânuirea armelor. Sâmbătă şi duminică am susţinut şi două spectacole de seară, “Quo Vadis” şi “Once Upon a Time”, spectacole ce conţin dansuri medievale, jocuri cu torţe şi staffuri aprinse, spade de foc, cât şi lupte cu cavaleri. Noi am reprezentat România şi oraşul Sibiu în faţa unor ţări precum Ungaria, Anglia, Franţa, Austria care, la sfârşitul festivalului, au rămas plăcut impresionate de prestaţia noastră artistică. Organizatorii festivalului au fost pe deplin încântaţi de întreaga noastră activitate, şi prin multă muncă şi mult devotament, ne-am asigurat un loc de participanţi şi la următoarea ediţie a festivalului Crana Historica, din Kronach, ce va avea loc în 2012”, a precizat coordonatorul şef al trupei, Radu Coman.
În perioada 18-20 iunie, Cavalerii Cetăţii Roşii vor participa la Festivalul Rockin´ Transilvania ce se va desfăşura la Castelul Bran, dar şi la ediţia a-X-a a Festivalului "Cetăţi Transilvane", organizat de municipalitatea sibiană.

www.turism.sibiu.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1956
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Sibiu
pop puiu

Adaugat in urma cu 5043 zile, 08 Iun. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2024

ARTmania Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
holzstock festival 2024

Holzstock Festival 2024

Sibiu, Sibiu. 16 Aug 2024 - 18 Aug 2024
concert trooper

Concert Trooper

Sibiu, Sibiu. Vineri 5 Aprilie 2024
la familia turneu na ional foarte 2024

La Familia - Turneu național "FOARTE" 2024

Sibiu, Sibiu. Sâmbătă 30 Martie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .