poze festival handmade creative buzz la sibiu edi ia 15

Festival Handmade Creative Buzz la Sibiu - ediția 15

Sibiu , Sibiu. Vineri 15 Decembrie 2017 10:00 - Duminică 17 Decembrie 2017
Forumul German Sibiu,, Str. G-ral. Magheru nr. 1-3

Categorii: Festivaluri

Veniți să admirați și să vă inspirați de la cei mai buni meșteri artizani care vor reda bucuria și veselia verii în cele mai variate culori, prin intermediul creațiilor lor.

Vi se pregătesc 3 zile de cumpărături, patiserie de casă, activități pentru copii & distracție, în care vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri! Cu muzică bună, o zonă de relaxare, ateliere de creație, să ne bucurăm de soare și oamenii frumoși care expun!

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice naturale, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 15, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Produsele manufacturate transmit mai simplu şi direct mesajul din sufletul artistului către iubitorii genului, prin evidenţa frumosului de la prima atingere sau vedere.

Cei 35 de expozanți vor veni cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii vă pregătesc o tombolă cu premii, pentru toți cei care achiziționează produse în cele 3 zile de festival.

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 15-15 Decembrie 2017, zilnic între 10.00-20.00

Înscrieri expozanți prin email la atelierulmagic@gmail.com sau la telefon 0745/ 047070

INTRARE GRATUITĂ PENTRU VIZITATORI

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 595
Cuvinte cheie: Sibiu
lavi

Adaugat in urma cu 1825 zile, 29 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .