poze  cel mai modern teren sintetic pentru fotbal se deschide la scoala 21 sibiu

Cel mai modern teren sintetic pentru fotbal se deschide la Şcoala 21 Sibiu

Sibiu , Sibiu. Vineri 25 Iunie 2010

Categorii: Inaugurari

Selecţie pentru o nouă şcoală de fotbal

Sibienii vor avea începând de sâmbătă la dispoziţie o nouă locaţie unde pot să se recreeze jucând fotbal sau tenis de picior.
Curtea şcolii Generale numărul 21, a devenit gazdă pentru unul din cele mai mari terenuri de fotbal pe suprafaţă sintetică. Arena care are 40 de metri lungime şi o lăţime de 20 de metri, beneficiază de o suprafaţă sintetică de calitate şi de instalaţie de nocturnă.
Vă invităm să participaţi la inaugurarea oficială a locaţiei. Evenimentul are loc sâmbătă 25 iunie 2010, la ora 9.00” spune Darius Mara, unul din administratorii bazei sportive. Programul bazei sportive este zilnic între orele 8.00 – 24.00.
La festivitatea de inaugurare vor participa oficialităţi din partea administraţiei locale şi judeţene, precum şi sportivi de marcă ai sportului sibian. (Vom revenii cu o completare legată de acest aspect zilele viitoare)

Selecţie pentru o nouă şcoală de fotbal
Odată cu inaugurarea bazei sportive de pe strada Luptei nr 27, se lansează oficial şi Şcoala de Fotbal M&M, făcută în colaborare cu Academina Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti şi clubul FC Rapid Bucureşti.
La inaugurare participă profesorul universitar doctor Ion Motroc. „În zilele de 26 şi 27 iunie 2010 se face o selecţie de copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani pentru această şcoală de fotbal. Selecţia are loc în zilele menţionate de la ora 9.00” a explicat Darius Mara.

www.radiotvsibiu.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1231
Cuvinte cheie: Sibiu
pop puiu

Adaugat in urma cu 4551 zile, 23 Iun. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .