poze  jucariada lui mos craciun la sibiu

"JUCĂRIADA LUI MOŞ CRĂCIUN" LA SIBIU

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 6 Decembrie 2014 11:00 - Duminică 7 Decembrie 2014

Categorii: Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Jucăriada lui Moş Crăciun este primul festival al copiilor organizat în Sibiu de Magic Hands Studio, dedicat în totalitate jocului, creativităţii, activităţilor educative, dansului şi mai ales prieteniei, şi avea loc în data de 6 - 7 decembrie la Forumul Democrat al Germanilor.

Acest eveniment îşi propune să aducă un prilej de bucurie copiilor, o oportunitate de dezvoltare pentru părinţi, copii şi cadre didactice.

Fiecare prichindel este rugat să aducă o jucărie care poate fi donată copiilor mai puţin norocoşi iar dacă îi e greu să se despartă de ea, îi dăm noi alta, pe care o vom confecţiona în Atelierul lui Moș Crăciun.
Evenimentul promite participanţilor două zile de poveste, din care nu vor lipsi jocurile, concursurile, ateliere de creaţie, muzica live, atelierele de dans și limbi străine, proiecții de filme pentru copii, atelier de caricaturi, loc de joacă, stand de carte și lego, zonă de ceai pentru părinți, precum şi o serie întreagă de alte surprize pregătite de echipa Magic Hands Studio.

Proiecţiile vor avea loc în Sala Mică a Forumului Democrat al Germanilor din România, a cărei capacitate este de 50-60 de locuri, înscrierile se vor fac în prealabil la adresa de email atelierulmagic@gmail.com.

Activităţile care vor avea parte în cadrul festivalului solicită şi stimulează materialul creativ pe care fiecare copil îl posedă în mod nativ, evidenţiindu-l prin activităţi ce au la bază fundamentul artistic şi imaginativ. Copiii îşi dezvoltă încrederea în sine şi deprind aptitudini de comunicare şi relaţionare în mod natural, prin forţe proprii.

Lansăm invitaţia tuturor copilaşilor din grădiniţe şi ciclul primar de a participa la concursul de tablouri cu tema “Cadoul magic așteptat de la Moș Crăciun”, a cărui jurizare şi premiere va avea loc în cadrul Jucăriadei.

Tablourile vor fi depuse până cel târziu 1 decembrie în cadrul Librăriei Habitus (Piața Mică nr.4), în urna special amenajată. Fiecare tablou va avea înscris în mod obligatoriu numele copilului, grădiniţa/şcoala şi un telefon de contact.

Jucăriada lui Moș Crăciun este un eveniment dedicat în totalitate copiilor pentru că noi credem în dorinţa lor de a se descoperi pe ei înşişi creând, interacţionând cu cei din jur, bucurându-se şi jucându-se, îndemnaţi fiind atât de spiritul copilăriei și, mai ales, de spiritul Sărbătorilor.

Vă aşteptăm alături de noi, la un eveniment special creat pentru speranţe, zâmbete şi vise frumoase!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 452
Cuvinte cheie: Sibiu
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1906 zile, 04 Dec. 2014

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Sibiu
targul apicol sibiu 2020

TARGUL APICOL SIBIU 2020

Sibiu, Sibiu. 29 Feb 2020 - 1 Mar 2020
curs mdc productivity and profitability improvement

Curs MDC: Productivity and Profitability Improvement

Sibiu, Sibiu. 5 Mar 2020 - 6 Mar 2020
artmania festival 2020

ARTmania Festival 2020

Sibiu, Sibiu. 24 Iul 2020 - 25 Iul 2020
sibiu seminar tainele feminitatii

Sibiu. Seminar Tainele Feminitatii

Sibiu, Sibiu. 7 Mar 2020 - 7 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .