poze cupa romaniei la taekwon do itf

Cupa României la Taekwon-do ITF

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 19 Noiembrie 2016 09:00 - Duminică 20 Noiembrie 2016
Sala Transilvania, str. Octavian Goga, nr. 1

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 500/1000

Peste 370 de sportivi sunt aşteptaţi weekend-ul acesta la Sibiu la Cupa României la Taekwon-Do ITF

PUMA Club Sibiu, alături de Federaţia Română de Taekwon-do ITF, organizează în perioada 19-20 noiembrie 2016 Cupa României la Taekwon-do ITF, una dintre cele mai importante competiţii sportive din sfera artelor marţiale, la nivel naţional.

Evenimentul se desfăşoară la Sala Transilvania din Sibiu pe durata a două zile şi presupune organizarea de competiţii între sportivii/cluburile sportive din toată ţara, care vor lupta pentru a puncta în clasamentul general. Competiţiile sunt împărţite pe grupe de vârstă şi categorii de concurs şi se desfăşoară după un program prestabilit.

Deschiderea oficială a competiţiei va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie 2016, începând cu ora 18.00 şi va debuta cu discursul tradiţional susţinut de preşedintele Federaţiei, Domnul Cosmin Oprescu, urmând apoi demonstraţii de Taekwon-do susţinute de echipa de Taekwon-do a Federaţiei. Intrarea este liberă.

Peste 370 de participanţi din partea cluburilor sportive de taekwon-do din ţară sunt aşteptaţi să ia parte la eveniment. De asemenea, oficialii Federaţiei Române de Taekwon-do vor fi prezenţi la Sibiu pentru a asista la această cupă naţională de mare anvergură.

“Este o onoare pentru noi să organizăm anul acesta Cupa României aici la Sibiu şi să transformăm pas cu pas oraşul într-o capitală a Taekwon-do-ului, un oraş cu tradiţie pentru acest sport. De la an la an se constată o creştere a interesului pentru Taekwon-do, fapt care ne bucură foarte tare şi ne motivează să organizăm tot mai multe campionate, cupe şi seminarii naţionale şi internaţionale de Taekwon-do la Sibiu”, a declarat Adrian Bibu, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Cupa României la Taekwon-do ITF este un eveniment organizat de PUMA Club Sibiu sub egida Federaţiei Române de Taekwon-do ITF şi susţinut de Consiliul Local prin Primăria Sibiu, fiind înscris pe Agenda Sportivă 2016 a Municipiului Sibiu. Evenimentul este deja unul cu tradiţie pentru Sibiu şi se doreşte continuarea promovării performanţei în taekwon-do, precum şi creşterea vizibilităţii Sibiului, ca şi centru de referinţă în domeniul artelor marţiale. Parteneri de eveniment: ANDU, GAMA, Radio Impuls, Promo Management.Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1130851646992373/

Comenteaza pe Facebook
laura popa

Adaugat in urma cu 2142 zile, 16 Nov. 2016

Adaugat de Laura Popa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

  • Ai ceva de zis?

    .