poze world rally car

World Rally Car

Sibiu , Sibiu. Joi 15 Iulie 2010 10:00

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii

Continua inscrierile pentru Raliul Sibiului

Pregatirile pentru marea competitie automobolistica din Sibiu sunt in toi. Pana acum s-au inscrie deja 42 de piloti la start in Raliul Sibiului , dintre care trei echipaje straine.

Ultima zi oficiala a inscrierilor a fost 2 iulie, dar organizatorii au decis ca inscrierile raman deschise pana pe 15 iulie. "Toti cei care se vor inscrie pana atunci sunt obligati sa plateasca o taxa de inscriere mai mare cu 20%.", spun organizatorii Raliului Sibiului.
Piloti de top

Organizatorii spun ca la startul Raliului Sibiului vor fi cei mai buni piloti din Campionatul National de Raliuri Dunlop, printre care se numara si trei echipaje din strainatate.
In afara celor doi piloti din Ungaria, Gergo Szabo, campionul national en-titre, si Csaba Spitzmuller, deja prezenta obisnuite in Campionatul National de Raliuri, la Sibiu va lua startul si germanul Marius Klein, pe un Mitsubishi Lancer EVO 7 preparat de Gassner Motorsport.

World Rally Car
Pentru prima oara in acest sezon din Campionatul National de Raliuri, la startul unei etape se va afla si un World Rally Car.

www.citynews.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 816
Cuvinte cheie: Sibiu
pop puiu

Adaugat in urma cu 4539 zile, 05 Iul. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .