poze concert alexandru andries

Concert Alexandru Andries

Sibiu , Sibiu. Duminică 8 Octombrie 2023
Teatrul Național „Radu Stanca”

Categorii: Muzica si Concerte

O nouă întâlnire cu muzica prietenoasă, directă și sinceră a lui Alexandru Andrieș! De data aceasta arta sa este prezentată într-un turneu ce colindă șase orașe, gata să ne transpună într-o nostalgie veselă cum doar marele artist reușește.

Alexandru Andrieș este fără discuție cel mai creativ artist al ultimilor 45 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.Turneul pe care îl prezintă de această dată se numește ,,ROCK'N'ROLL” și nu întâmplător artistul a ales acest nume. În anul 1987 acesta lansează albumul cu același nume ce cuprinde note de rock, blues, blues rock, folk rock și jazz-rock, presărate cu versuri amuzante cu substrat. Albumul conține piese scurte și la obiect, dintre care vă reamintim piese precum: ,, Rock'n'Roll bolnav”,

,, Dimineața devreme”, ,, De vină-i Ioana” și ,, La Cinema”. În cadrul spectacolelor turneului vă veți bucura de piesele consacrate ale lui Alexandru Andrieș, unele chiar din albumul ,,ROCK'N'ROLL”, însă veți avea parte și de surprize muzicale puse în scenă special pentru acest frumos turneu.Rugat să adreseze un gând despre turneul acesta, Alexandru Andrieș a transmis:”Anul acesta ajungem în toamnă în șase orașe, și sper să avem parte de același public entuziast ca de obicei - dacă dumneavoastră, cei care veniți la concertele noastre, n-ați exista, nici noi n-am fi pe scenă: vă mulțumim pentru prezența constantă de-a lungul anilor, e o onoare să vă cântăm și să petrecem câteva ore împreună !!!

Deja v-ați obișnuit cu formula noastră, MARIA IOANA MINTULESCU la voce, BERTI BARBERA la voce, muzicuță și percuții, CĂLIN GRIGORIU la voce și chitară solo, SORIN ROMANESCU la voce și chitară bass și, desigur, VICTOR PANFILOV la sunet - toți sunt muzicieni de înalta clasă, și ceea ce e mai important decât asta e că suntem prieteni și că e o adevărată plăcere să cântam împreună.

O să avem tot felul de cântece în program, în mod sigur vor fi și noutăți - abia așteptăm să ne revedem!!!

Mulțumim celor de la KOMPASS EVENTS pentru organizare, aveți de la ei lista cu toate spectacolele și toate amănuntele de care aveți nevoie.

Adevărul e că nici nu mai e așa de mult până în octombrie - pe curând!!!”

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 252
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Sibiu
iulia

Adaugat in urma cu 104 zile, 18 Aug. 2023

Adaugat de iulia2020

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 32

Alte Evenimente din Sibiu
doua inimi raoul valentin sanfira sibiu

DOUA INIMI – RAOUL & VALENTIN SANFIRA Sibiu

Sibiu, Sibiu. Marţi 19 Decembrie 2023
dirty shirt oldies pub sibiu

Dirty Shirt @ Oldies Pub Sibiu

Sibiu, Sibiu. Sâmbătă 17 Februarie 2024
concert de colinde cu paula seling la sibiu

Concert de colinde cu Paula Seling la Sibiu

Sibiu, Sibiu. Marţi 12 Decembrie 2023
targul de craciun sibiu 2023

Târgul de Crăciun Sibiu 2023

Sibiu, Sibiu. 17 Nov 2023 - 2 Ian 2024
  • Ai ceva de zis?

    .