poze prefix tm lansare album prefix tm

Prefix TM - lansare album "Prefix TM"

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 12 Ianuarie 2019 22:00
Rock N'Bike Club, Stefan cel Mare nr. 120

Categorii: Muzica si Concerte

Prefix TM este o trupă relansata în martie 2015 ca trupă tribut Black Sabbath. În prezent, după câțiva ani de dus muzica Sabbathului prin țară, trupa a hotărât că a venit timpul să treacă la piesele proprii. Începând cu mai 2017 s-a lucrat doar la piesele proprii care vor fi incluse pe acest prim album al trupei, lansarea albumului fiind programată pentru luna septembrie 2018 care va fi startul pentru mai multe concerte dedicate promovării noului material.

Albumul "Prefix TM", primul album al trupei, se poate încadra în sfera old school hard rock/heavy metal, melodiile fiind compuse în jurul riffurilor de chitară. Acest prim album al trupei conține 9 piese, in viitorul apropiat urmând a putea fi găsit și în format fizic sau în mediul online.

Influentele pentru muzica noastra sunt clare, Sabbath, Dio, Deep Purple, Metallica. Ne plac piesele in care este prezenta multa melodie combinata cu solouri de chitara, modulatii de gama, masuri interpuse, etc. Stilul noastru este unul... aproape deloc comercial, dorim sa facem muzica asa cum ne place, scopul nostru nefiind acela de a vinde cantitati industriale de produs mult si fara valoare, foarte important pentru noi este obtinerea unei stari de bine in urma a ceea ce facem. Nu suntem fani mai deloc al stilurilor extreme,nu ne coafeaza mai deloc growlul, rifurile foarte intunecate, wtf? Toti vrem o raza de lumina in viata, nu intuneric, apreciem asadar o voce puternica si curata combinata cu riffuri care transmit niste sentimente clare, rezultatul fiind, asa cum ne place noua sa credem, un hard rock/heavy metal old school.

Prima parte a concertului va fi dedicata albumului "Prefix TM" si in cea de a doua parte aveti de ascultat doar piese Black Sabbath ca War Pigs, Children Of The Grave, Iron Man, Sweet Leaf, Paranoid si muuulte altele doar de pe primele 4 albume ale legendarei trupe.

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 49
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Sibiu
lavi

Adaugat in urma cu 17 zile, 31 Oct. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2910

Alte Evenimente din Sibiu
 coala alergarii cu robert hajnal

Școala Alergării cu Robert Hajnal

Sibiu, Sibiu. Duminică 13 Ianuarie 2019
cel mai mare show de stand up din sibiu

Cel mai MARE show de Stand-up din Sibiu

Sibiu, Sibiu. Duminică 23 Decembrie 2018
concertul de anul nou de la sibiu

Concertul de Anul Nou de la Sibiu

Sibiu, Sibiu. 31 Dec 2018 - 1 Ian 2019
christmas food carousel 2018

Christmas Food Carousel 2018

Sibiu, Sibiu. 28 Nov 2018 - 2 Dec 2018
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Prefix TM - lansare album "Prefix TM"

    .