poze sibsonic by undersounds events prezinta monsters of music

SibSonic by Undersounds Events prezinta: Monsters of Music!

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 31 Octombrie 2015

Categorii: Muzica si Concerte

SibSonic by Undersounds Events prezinta Monsters of Music! 26 DJ se vor succeda la un singur pupitru, in cel mai tare party de Halloween din Sibiu ce va avea loc pe 30 si 31 octombrie, in fosta Casa a modei.


Intrare libera.

Prin conceptul SibSonic, Undersounds Events isi propune sa transforme Sibiul in epicentrul muzicii electro in Romania.

Line up-ul editiei pilot ii are ca headlineri pe Mihai Popoviciu si Bass Turbat. Acestia sunt secundati de o armata de Dj atat cu state vechi de plata, cat si nume proaspete pe scena electro prin Adi Dumitra, Syl & Felix, Jay Ko & Jayraa, Toygun & ADUB, Ciprian Popa & Anton Pann, Enevel, Razvan Mate, Cipi Hampu, Aviraa, Joungle Trouble, Jele, Bozzo, Tardigrade, Dj Maya, Tuti Losu, Andrei Marcu, Verde-Mparat, Andrei Suciu si Alexandru Popa.

MIHAI POPOVICIU este unul dintre numele exponentiale si un adevarat globetrotter al muzicii house romanesti, reusind sa atraga de fiecare data un public numeros in fata pupitrului sau, indiferent de punctul de intalnire pe glob.

Aflat in plin turneu mondial, pana la intalnirea SibSonic, a pus lumea in miscare in Berlin, Köln, Santiago, Buenos Aires, Viña del Mar, Aarau, Lima, urmand sa continue dupa Sibiu cu orase precum Sydney, Melbourne, Newcastle, Lyon si Zürich.

BASS TURBAT sunt unii dintre cei mai activi DJ promotori ai muzicii Bass in Romania incepand cu anul 2011.

Formula a reusit sa provoace un real succes si in numai cativa ani este prezenta negresit ca headliner pe toate scenele importante de gen ale tarii, fiind in actualitate numele autohton cel mai mare ale genurilor Drum&Bass si Dubstep.

La finele anului trecut, turneul de promovare al celui mai recent album al lor "Lumini in abis" a insumat 21 de eventuri pe intreaga intindere a tarii, avand ca varf prezenta pe scena Arenelor Romane in fata unei audiente ce a umplut incinta.

In momentul de fata sunt principalii pionieri ai muzicii Trap in Romania.

Pentru ca punem calitatea pe primul plan, muzica artistilor va impanzi event-ul printr-un sistem de sonorizare Void, compania fiind situata in farful piramidei de profil.

De asemenea, fiind un eveniment al carei tematici este Halloween-ul, vom avea prezent un stand de facepainting unde participantii vor putea lua infatisarea oricarui erou din copilarie, sub mana iscusita a artistului plastic Diana Dragoman.

Pentru a conferi participantilor o amintire cu caracter oficial vom avea la fata locului un punct foto, unde acestia isi vor putea imortaliza prezenta in fata unui benner cu egida SibSonic by Undersounds Events innobilat cu prezenta sponsorilor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 386
Cuvinte cheie: Sibiu
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1674 zile, 29 Oct. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Sibiu
artmania festival 2020

ARTmania Festival 2020

Sibiu, Sibiu. 24 Iul 2020 - 25 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .