poze teatru 3m morgenstern malaele mihai a

Teatru: 3M: Morgenstern // Mălăele // Mihăiță

Sibiu , Sibiu. Vineri 12 Aprilie 2019
Centrul Cultural "Ion Besoiu"

Categorii: Spectacole si Filme

Vineri, 12 aprilie, începând cu ora 19:00, Centrul Cultural Ion Besoiu va fi martorul unui spectacol ”cum nu s-a mai văzut în Sibiu”.

Cei trei maeștri ai teatrului și filmului românesc, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, George Mihăiță, vor oferi publicului din Sibiu un adevărat regal teatral.

3M- cei trei magnifici s-a jucat pentru prima oară, în această distribuție, în Paris, la mijlocul lui februarie, urmând ca Timișoara, Cluj Napoca și Sibiul să mențină pasul.

Cunoscut pentru piese precum ”Măscăriciul”, ”În valea cu parfum de flori și zumzet de albine”, ”Caramitru-Mălăele câte-n lună și în stele”, sau ”Ediție Specială”, Horațiu Mălăele are un farmec aparte care face ca piesele de teatru în care joacă să se îndrepte cu pași repezi spre Sold Out.

”Balanța”, ”Secretul lui Bachus”, ”Cel mai iubit dintre pământeni”, ”Domnișoara Cristina”, ”Las Fierbinți” sunt câteva dintre filmele în care ați urmărit-o pe Maia Morgenstern. Pe scena Centrului Cultural Ion Besoiu, Maia va oferi secrete din spatele cortinei, oferindu-ne o altă viziune asupra ”meseriei” de actor.

George Mihăiță, un showman de excepție, și-a lansat cartea ”Reconstituirea unei vieți”, moment despre care va împărtăși câteva gânduri și cu dumneavoastră.

În 12 aprilie, cei trei artiști ai scenei românești ne vor face o incursiune în spatele cortinei.


Biletele sunt disponibile online pe iabilet.ro si eventbook.ro sau offline, la Casieria Centrului Cultural Ion Besoiu.

RSVP: 0752. 806. 143

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 415
Cuvinte cheie: Sibiu
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1276 zile, 29 Mar. 2019

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3639

  • Ai ceva de zis?

    .